Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Autorytety PełO |
i znów tragedia ... Kobieta odebrała sobie i swojemu choremu synowi życie... pytam się tych wszystkich "mądrych na szczycie" gdzie i jaka była pomoc, co zostało zrobione z ich strony, czemu urzędy nic nie zrobiły by do tego nie doszło, czy macie czyste ręcę i sumienie??? odpowiem wam ...NIE!!! Płacimy kolosalne podatki z których są utrzymywani więźniarze, a gdzie pomoc samotnym matkom z nieuleczlnymi dziećmi ??? Ku...a co za kraj!!!! wstyt mi że jestem Polakiem "Przykro mi Boże" Znałem tą kobietę, robiła co mogła.Ile trzeba mieć w sobie siły by zrobić to co zrobiła... zawsze była uśmiechnięta i taką ją zapamiętam. Pani Elżbieto jest mi bardzo przykro... spoczywajcie w spokoju
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Autorytety PełO |
Jaka muzyka leci w night clubach.. w diuku zawsze leca fajne pioseneczki chcialbym takie sciagnac i zarzucic sobie na dzialeczce bo jutro wyfruwam jaki to typ ? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
masakra ....
|
|
Darjusz jak sie wyrazasz do tatusia ?
|
|
a ja to nie wiem bo tam nie bywam ... a możesz coś zanucić ??? rudy błazen z druhem
|
|
to on sie zaczyna ... :( z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
nie ? powiem Ci w tajemnicy ze mnie tez nie tylko tak wkrecam koleszkow z forum ale mysle ze oni cos podejrzewajom .. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
wiedzialem ze masz cos wspolnego z tartakiem... ale zes stolarzem jest rozumiem ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |