Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w naszych szpitalach personel nie ma ochrony |
znam tez nie twierdze ze p. Mirek sie nie zna tylko lochy ktorzy tam pracowali psuli auta nie wiem jak jest teraz wiem ze kiedys nawet ktos sie sadzil z zakladem ze auto mu splonelo po naprawie podobno zostal przyciety kabel miedzy skrzynia a silnikiem przy skladaniu ale szczegolow nie znam jak to sie skonczylo kto mial racje dlatego tu sie nie wypowiadam dalej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w naszych szpitalach personel nie ma ochrony |
W okolicach III LO , Dwornej i Starego Rynku Kręci się rudy pies podobny do wilczura,wygląda na młodego.Nie jest agresywny , wręcz przeciwnie chodził za wychodzącymi ze szkoły uczniami , przyjaźnie nastawiony lecz bardzo smutny . Czy nikt Go nie poszukuje ?
|
|
i tu i tu ładne, a co do obslugi to nie wiem
|
|
Też myślałam o wyjeździe za granicę ale jak sama napisałaś strach, dogadałam się nawet z kuzynką, że razem pojedziemy ale ciężko znaleźć coś bez komunikatywnej znajomości języka. O pracy w łomży nawet nie wspominaj, jakie są szanse jak na jedno miejsce jest setka chętnych i pomyśleć, że przede mną jeszcze 42 lata pracy :(
|
|
ja co roku na urodziny córki zamawiam w Abc torty i jak na mój gust są pyszne i mają orginalne i ładne kształty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |