Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jest obywatelski wniosek o odwołanie ministra Szumowskiego! |
Jakie uczelnie - takie Juwenalia. Jacy studenci - takie tematy... Lenistwo i brak umiejętności czytania = pojawianie się tych samych i często "odgrzebywanych" tematów. Chociaż z drugiej strony: "kto pyta nie błądzi"... Jak już traficie na koncerty to bawcie się dobrze i grzecznie :-) Potem słabo się robi jak podawane są statystyki policyjne i np. ilość zatrzymanej pijanej młodzieży...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jest obywatelski wniosek o odwołanie ministra Szumowskiego! |
Chyba zabolało administratora "Nonsensopedii" :-) Prawie od razu przywrócił poprzedni wpis, a po mojej ponownej korekcie zablokował moje IP Komunikat: "Nie masz uprawnień do edytowania tej strony, z następującego powodu: Twoje konto lub adres IP zostały zablokowane przez Terrapodian." Jakoś nie żałuję :-) Nie zamierzam zaglądać do tego serwisu. Na forum 4lomza jest tyle "inspirujących" wpisów, że "Nonsensopedia" wysiada... :-) :-) :-)
|
|
Nazwa Serwera: EmerissWoW Wersja: 3.3.5a Exp: 5x Drop: 1x Strona Serwera: Klik Rejestracja: Klik Realmlist: set realmlist emeriss-wow.pl Serwer wystartował w piątek (13.04.2012) o godz. 18:00. Nad serwerem pracujemy od Grudnia 2011 r. Staramy się wszystko dopracować na ostatnią nitkę, niżej umieszczam spis wszystkiego co jest na serwerze. Działające BG: Random Battlegrounds Warsong Gulch Arathi Basin Alterac Valley Eye of The Storm Strand of the Acients Isle of Conquest Bitwa o Wintergrasp Podliczenia Aren co 7 dni. Działające Raidy: Icecrown (10/25) [Nie działa jeszcze w pełni Lich King, ale pracujemy nad tym] Trial of the Grand Crusader(ToC HC 10/25) Trial of the Crusader (TOC norm 10/25) Ulduar (10/25)(Algalon the Observer, Yogg-Saron) Onyxia's Lair (10/25) Vault of Archavon (VoA 10/25) Eye of Eternity (EoE 10/25) Obsidian Sanctum (OS 10/25) Naxxramas (Naxx 10/25) Działające Instancje WotLK: Icecrown Citadel: The Forge of Souls (Normal & Heroic Mode) Icecrown Citadel: Pit of Saron (Normal & Heroic Mode) Icecrown Citadel: Halls of Reflection (Normal & Heroic Mode) Crusaders' Coliseum: Trial of the Champion (Normal & Heroic Mode) Caverns of Time: Culling of Stratholme (Normal & Heroic Mode) Utgarde Keep (Normal & Heroic Mode Azjol-Nerub (Normal & Heroic Mode) Drak'Tharon Keep (Normal & Heroic Mode) Halls of Stone (Normal & Heroic Mode)) Halls of Lightning (Normal & Heroic Mode) The Nexus (Normal & Heroic Mode) The Oculus (Normal & Heroic Mode) Utgarde Pinnacle (Normal & Heroic Mode)) The Violet Hold (Normal & Heroic Mode) Gundrak (Normal & Heroic Mode)
|
|
ciekawy jestem jak odebrać mają mieszkańcy bloków cyfrówkę.ANTENY NA BALKONACH? CZY JEDNA NA DACHU? TE NA BALKONACH ZASŁANIAJĄ INNE BLOKI.WIĘC JAK TO ZROBIĆ.?
|
|
Ja polecam cukiernicze na Nowogrodzkiej :) na rocznice polecić mogę (bo sama bralam) w ksztalcie serca oblany takim zelem czerwonym był piękny i pyszny!!!! Wiem tez ze robią w masie cukrowej rożne torty a wyglądają genialnie!!!!
|
|
A widzialas jakie sa wlosy po rozjasnianiu? A widzialas jak szybko odrastaja nogi i pachy po goleniu? Kurcze 21 wiek ale dalej ciemnota. Paznokcie nie niszcza sie od zrobienia manicuru hybrydowego czy od zrobienia tipsow(jesli osoba ja robiaca jes wykwalifikowana) ale od ich zdejmowania! Ktora tak naprawde siedzi i je piluje, a nie zrywa? To od zrywania sie niszcza.
|
|
Na farnej na przeciwko katedry po byłym Zurcie. Duży wybór i jest krawcowa na miejscu która jak by trzeba było coś poprawi, dopasuje.
|
|
a ja bardzo lubię chodzić po takich sklepach i nie uważam że to wstyd. nie stać mnie na zakup nowych rzeczy tymbardziej że jestem osobą bezrobotną i mam dwoje dzieci :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |