piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto przekroczył swoje uprawnienia i nadużył stanowiska do wydania decyzji o drukowaniu pakietów wyborczych ?

Ceny są różne tak jak i jakość nauczania. Ja polecam Pana Andrzeja Lesiak, instruktor wyrozumiały, cierpliwy. Z ceną także można się dogadać.

Jak ktoś potrzebuje kontaktu to podaje numer 600 302 382

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto przekroczył swoje uprawnienia i nadużył stanowiska do wydania decyzji o drukowaniu pakietów wyborczych ?

Treść jest ukryta

Re: Kto przekroczył swoje uprawnienia i nadużył stanowiska do wydania decyzji o drukowaniu pakietów wyborczych ?

Treść jest ukryta

A czy myślicie, że on tam przyjdzie w to samo miejsce ? Skoro taki łazi na wolności, to będzie to robił w różnych miejscach . Trochę rozgłosu o tym się przyda . Trzeba urządzić polowanie na niego .

hej cicho cichy ;)

też lubię :)

to teraz ja ....
http://www.youtube.com/watch?v=qjjC4oEuWLI&feature=related

Masz internet?? Wujek google przestraszył?? Nawet w TV puszczają reklamy co i jak zrobić żeby odbierać cyfrową telewizję. Porażka.

Za stacja paliw PRYMA , nazywa sie Center Mebel .

A ja mam osobę która robi smaczne torty w domu. Lepsze niż w jakiejkolwiek cukierni. I bierze 25 zł za kg. Jak ktoś chce to mogę podać nr telefonu.

ALO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org