Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podwładny Grodzkiego brał łapówki ... |
A kto to Brylant?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podwładny Grodzkiego brał łapówki ... |
GORĄCO POLECAM IIILO, JESLI KTOS NIE CHCE IŚĆ DO I LO * - poprawka, jedna literka I , a tyle robi :)
|
|
Chudsonowa napisałam, że słabsi wypadają lepiej czasem niż wzorowi z innych liceuów - nie napisałam o jakie licea mi w tym przypadku chodzi, ale wiem, że są osoby, które kończyły licea z ocenami dopuszczającymi i dostatecznymi, a matury popisali po ponad 70%, a Ci co mieli oceny dobre i bardzo dobre na około 50%. Oczywiście nie miałam tu na myśli I, czy II LO.
|
|
Pomysł dobry ale musi to robić ktoś co się na tym zna i ma uprawnienia.
|
|
Zlikwidować jeszcze więcej szkół i rozdać nagrody ministrom , zwłaszcza minister edukacji . Nię będzie szkół, nie będzie problemów z wychowaniem, a będą pieniążki na nagrody:D:D:D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Mały :) Uważaj na uszkodzonego bo on teraz haki na wszystkich zbiera:):):) Widocznie na mnie szuka bo nie widać go od 2 dni :):):):):)
|
|
kobiecyinstynkcie :) Ja tam niue narzekam na swoje wychowanie :):) Mnie od kołyski uczono w domu że nie wolno niszczyć tego co zrobili inni :):) No ale widocznie za trudne to jest zadanie dla tych, którzy potrafia tylko płodzić i rodzić :):):) A wracając do szkoły to myslałem że szkoła ma uczyc anie odwalać czarną robote za leniwych i głupich rodziców :):)
|
|
|
Z Tytanem dobrze sprzedałem działkę ale wszystkie biura biorą nie małe prowizje 2-3% . T.G chcesz coś kupić może? Jak tak to pisz : andreo@onet.eu
|
|
Mi osobiście jakoś tam I LO nie pasuje.. Kurcze.. Sama nie wiem dlaczego. Składam katol, 3 i ekonom :)
|
|
kobiecyinstykcie :) Jakim idiotą trzeba być żeby za własną nieudolnością rodzicielską obwiniać rząd i wszystkich których tylko sie da ale nigdy siebie?? Wszak od wieków wiadomo : Czego Jaś sie nie nauczy tego Jan nie będzie umiał :):):) Czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starośc trąci :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |