Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tłumy ludzi POd centrami handlowymi |
Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi. Jeżeli tak to ile tych punktów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tłumy ludzi POd centrami handlowymi |
Masumi , nie odwracaj kota ogonem ! Czytaj DOKŁADNIE co napisałem o tobie , rusz tą pustą głową , no chyba że służy ci ona tylko do czesania ?
|
|
W pytkę :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
W Łomży NIE ma dobrej pizzy , wszędzie te gnioty co nam serwują nie mają nic wspólnego z prawdziwą pizzą . Szczytem wszystkiego jest już roszczenie sobie pretensji do miana restauracja/pizzeria WŁOSKA ! Nie potrafią poprawnie napisać nazw własnych pizzy i składu surowcowego . WSZĘDZIE zamiast mozzarelli używają wyrobów seropodobnych - analogów ! Ciekawa sprawa : pasty robione są ZAWSZE z wcześniej , kilka godzin ( a w skrajnych przypadkach i 2-3 dni ) , gotowanego makaronu jajecznego . Powinno być - mąka " twarda ", ciasto bez jaj . Sałatki : główny składnik , to najtańsza KAPUSTA PEKIŃSKA - ??? Lasagne : błoto i " paćka " na talerzu ! zamiast sosu beszamelowego śmietana ! w środku najtańsze , tłuste mięso mielone ( z Biedronki ? ) .
|
|
maruda , ja tak jak ty z ch..m na łby , to się nie pozamieniałem i nie mam demencji starczej jak w twoim przypadku . Wszak sam pisałeś , że pozostało ci już tylko trzepanie gruchy . Przypomnieć jak pisałeś , że bierzesz ślub z tym ciotą andzią C vel CXRSa1 ? Ucałuj go ode mnie . To sobie adoratora i godnego " przyjaciela ' znalazłeś .
|
|
hahahahahahaha "WAL KONIA DUPO" Masakra 1 hahaha
|
|
No i DEBIL CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree , podkulił ogon pod d..ę . " ZABAWA " SKOŃCZONA !
|
|
OK. Zdawalność w I LO 100%, tyle, że ich wyniki matur nie są jakieś słabe, w II LO podobnie :) Tyle, że w I LO większość osób wcale na koniec roku nie ma ocen bardzo dobrych i dobrych, są to oceny dostateczne i wyścig, tzw. szczurów to jest wśród wzorowych uczniów i olimpijczyków oraz ambitnych, a tak to jes całkiem SPOX, aby zdać z klasy do klasy, zaś na maturze nawet Ci słabi wypadają o wiele lepiej niż wzrowoi z innych liceuów :)
|
|
Classic http://video.google.com/videoplay?docid=4494332279887844652&emb=1&hl=pl
|
|
Sarama , oglądałaś to ? , bo ja NIE .
|
|
Dr Zareba 698 026 010 ul.Kazańska Dr Zaleska 606 416 156 ul. Ks. Janusza Przychodnia Ginekologiczna róg ul. Sikorskiego/woj.Polskiego tel. 86 215 02 32 tam przyjmuje Dr Behrens, Dr Podeszwik-Malinowska i Dr Niedzwiecki.
|
|
a ile za botelke chcesz?:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W dziale ogłoszenia też ... już od 10 maja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |