Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to jest elita intelektualna PiS |
ŁKS przegrał 4 - 1 z Dębem Dąbrowa Białostocka , u panie niezle facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to jest elita intelektualna PiS |
Dąb im się z dębem pomylił
|
|
senatorska tylko
|
|
serdeczne dzięki
|
|
piątnica
|
|
mi zostało 2 kartony po 1.5 roku tylko kilka sztuk
|
|
zgadza się. To jest żubrówka biala. :) Życzę sobie 16 zł za butelkę :) facmen
|
|
Też miałam taki problem kilka lat temu. Wybrałam II LO i nie żałuję ;) Tak owszem, trudno było się tam dostać. Był dość wysoki próg punktowy. Jednak jeśli się tam dostaniesz jest naprawdę fajnie. Jak napisała jakaś osoba wyżej uczyć się nie trzeba z takich przedmiotów jak PO itp. Natomiast jeśli wybierzesz swoje fakultety np. z geografii czy z matematyki o wcale nie ma tak łatwo. Nauczyciele są bardzo sympatyczni, a atmosfera świetna! Wiadomo zdarzają się wyjątki co do nauczycieli, ale to chyba jak wszędzie. Naprawdę szczerze polecam II LO! rudy błazen z druhem
|
|
BRAK NICKA - to po co dla kilkunastu pasjonatów 2 SKATE PARKI? Mnie też to gówno interesuje za przeproszeniem więc co? ZBURZYĆ. Po co dla jakiejś grupy osób BULWARY, które pochłoną spore pieniądze? Po co pieniądze na sport, na kulturę? PO CO? ŁKS jest drużyną, która jak na swoją ligę jest klubem w mieście bardzo popularnym. Pamiętaj że ludzie na stadionie to nie tylko zapaleńcy. Wiele osób zrezygnowało z chodzenia na mecze ale nadal się tym interesują. Powiem nawet, że w światku ludzie z całej Polski dziwią się że przy, nie oszukujmy się, amatorskiej lidze jest tyle ludzi na stadionie i powstają tak wspaniałe oprawy. I tak u nas jest bieda, życie z dnia na dzień itd itp więc niech tą szarą rzeczywistość szarych ulic zastąpią biało-czerwone barwy naszego ŁKSu :) PS. Pozdrawiam pewnego tatusia, który dzisiejszego ranka prowadził swojego szkraba w koszulce ŁKSu ! Łezka w oku się kręci a morda sama uśmiecha :) ***** ***
|
|
siwasuko , ssij pałę ! siedż na d...e i jaja sobie liż , nudzi się i wrażeń szukasz ? po kigo ch..a zaczynałAś PIERWSZA tu głupkowate komentarze ?
|
|
jak byłam w ciąży chodziłam prywatnie, ale teraz z bólem podbrzusza szkoda 100 zł
|
|
...ktoś pomoże? rudy błazen z druhem
|
|
ja mam na sprzedaz super sukieneczke
|
|
Czy już wiadomo, kiedy otwarcie Biesiadowa?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kiedy ma sie odbyc noc muzeów w lomzy?
|
|
zamiast woja mialo byc swoja
|
|
ktoś kto na tym się zna.
|
|
Masakra ...
|
|
Czyli reasumując to o czym pisalismy :):) Życie dorosłe powinno zaczynac sie od spraw najtrudniejszych a nie od najprzyjemniejszych :):) Ale twoi rodzice kobiecyinstykcie tak jak i ty też o tym nie wiedzieli i zaczęli na odwrót.:):):):):) No i są teraz efekty tego drobnego przeoczenia jak widac :):):) I tym podsumowaniem ciepło sie z toba pożegnam bo idę uczyc swoje dzieci szacunku do ludzi i ich pracy nie czekając że zrobi to ktos za mnie :):):) facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |