Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W totalną hołotę strzelił piorun! |
to prawda, a najlepsze jak sie ciesza piwosze na promocje w stonce czy gdzie indziej takich partii piw
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W totalną hołotę strzelił piorun! |
Prawdaż:):)
|
|
maruda jest 12 mowi ci to cos? 10 minał.
|
|
http://c.wrzuta.pl/wi6019/aee08ea20016f369461d5bf6/beczki_piwa rudy błazen z druhem
|
|
adamosxx-ie:) Nie zapominam o patriotycznych obowiązkach swoich i osób z mojego otoczenia:):)
|
|
Ale w czasie dokonanym? wyhodować czy wyuprawiać?
|
|
motolomza.pl <--- dziala. Wyczysccie cookie i pamiec podreczna przegladarki i powinno i wam dzialac. Albo macie zbanowane ip an tym forum;p
|
|
nie mozna hodowac roslin tego sie trzymam koniec kropka facmen
|
|
bylem tam kolo bp co na gielczyn to tylko jakis huligan był co z djuka wylazl. gdzie modlitwa?
|
|
Czy w okolicy 100km od Łomży znajdę firmy trudniące się rozbiórką i sprzedażą części części aut z Angli? Chodzi mi o kompresor klimy....
|
|
Mój stary jak mu nie powiem, że kupiłam piwo w promocji w biedronce i jesze do 4-paka dali mi czapeczkę i chorągiewkę to nie narzeka na żadne bóle. Jak tylko zajdziemy do knajpy (raz na pół roku) i wypije za 5zł. to baniak go boli cały tydzień, ale myślę że to raczej z powodu ceny bo nie gada, że woda. Może tu jest problem.
|
|
tylko nie fokus on nadaje się świnie chodować - stary człowiek który na żywo nie zaśpiewa żadnego kawałka - wszystko plejbek byłem jakiś czs temu na ich koncercie - porażka za tą kasę macie lepsze zespoły - wschodzące
|
|
bo jesteś wykształciuch.
|
|
bo ja wiem tylko ze to jakas roslina podobnież
|
|
GDZIE jest TERAZ andzia C vel CXRSa1 vel miriamjan vel 7angelfree ?
|
|
młody wykrztałcony nie wiem gdzie w Łomży - bo też szukałam, ale wiem gdzie w Konarzycach jest, bo przejeżdżałam ostatnio i widziałam :) możemy się tam przejechać jakby Cię modlitwa interesowała
|
|
piesek wczoraj leżał pod kościołem miłosierdzia niestety nie chciał do mnie podejść a był okrutnie smutny
|
|
Rozcieńczenie piwa w beczce nie jest takie łatwe jak się powszechnie wydaje. Żeby dolać czegokolwiek do beczki należy zniszczyć zawór tzw fitting. " SMAK " piwa często to wynik brudnych instalacji , skwaśniałego piwa , nieodpowiedniej temperatury i niewłaściwego dozowania CO2 . Jak niby ma smakować stare , ciepłe piwo , nieudolnie wlane przez brudne przewody . Nalewanie piwa to cała ceremonia , powinno to się robić WOLNO i spokojnie , najlepiej na kilka razy : lejemy raz czekamy , aż piana opadnie i tak dalej , wtedy piana będzie gęsta i trwała , oraz ze szklanki ucieknie nadmiar gazu , bo inaczej to piwo będzie " ciężkie " , ale po co barman ma się wysilać , skoro 99 % , gości nie ma zielonego pojęcia , jak powinno być nalewane prawdziwe piwo i jak powinno ono smakować . Piwo także jest często ciepłe lub zmrożone , ale to już inny problem . Piwo musi być schłodzone a nie lodowate . Po za tym zdarza się , że piwo z beczki jest nieświeże , ale to już problem tzw zejścia . Mały ruch w interesie . Piwo , które odkapslowane stoi parę dni , psuje się w przewodach itp. i - nawet najlepsze - nie nadaje się do picia . Otwarta beczka powinna być sprzedana w dwa, trzy dni z każdym następnym jest coraz gorzej . Pijcie tylko piwo z kija , ale tam GDZIE jest zawsze duży ruch i gdzie jest zejście . Dlatego czasem lepiej wypić piwo w tzw mordowniach , niż w eleganckich lokalach , gdzie otwarta beczka schodzi i dwa tygodnie .
|
|
A ja chciałbym podziękować Pani co jajka sprzedaje naleśniki były super. Obsługa bardzo kompetentna torebka gratis tylko trochę ściemy wali o dziadku w szpitalu i o lekach. rudy błazen z druhem
|
|
LansBans, Ty chyba dzieciaczku masz z12 latek co ? Na serwerze jest wprowadzony plugin to auto banowania za cheaty. Lepiej stul pysk i siedź cicho. bylem wczoraj na twoim serwie, dostalem bana za staty 25:0, ban perma, za co ? steam kara botow ns'ow. Na fragsLomza sa ogarnieci gracze. Pozdro Kasia..
|
|
w Łomży nie ma tego już ? Na Zawadach ? Kasia..
|
|
buahahaha, dobre, dobre! ciemna masa! dolewaja, sam widzialem i to wode z rzeki! bo darmowa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |