Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Orzesz ty patrioto... |
to jest choroba nie trzeba sie z tego czlowieka smiac tylko mu pomóc dajcie dla zezowatego jakis namiar na dobrego psychiatre i okuliste
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Orzesz ty patrioto... |
Ja na swoja komunie dostalam duzo zlota, kolczyki, naszyjniki, pierscionek, rower i pieniadze. Pieniadze sie rozeszly, z rowery wyroslam, a zloto i pamiatke mam do dzisiaj, tlyko, ze kiedys zloto bylo tansze. Zalezy jak bliska jestes ciotka. Mysle, ze 100zl to troszeczke za malo 200-300zl
|
|
szkoda czasu , niektórych czytać :-)
|
|
też myślę że 200-300zł
|
|
jeżeli kochasz to poczekasz,są przecież telefony,internet nie martw się ja mam podobnie...
|
|
Dzieciaki bardziej czekaja tej ,plejady prezentow' niz uroczystosci ktora jest pieknym przezyciem sama w sobie. Tylko ,kler' zazdrosci mlodym datkow w tym dniu. Niedlugo malolaty beda paradowac do Kosciola po czerwonym dywanie. Tez uwazam ze w twoim wypadku 100-ka to za malo a 200-ki to w sam raz.
|
|
wystarczy isc do posrednika pracy, ktory zostal nam przydzielony, nie trzeba zadnych numerkow ;P Pzdr.
|
|
Witam. W sobotę 12 maja jadę ok. 7 do Lublina. Mam wolne miejsca.
|
|
jak w temacie szukam samochodu do slubu. tylko pwazne oferty. w emailu prosze podac marke rok i cene. - asia21139@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |