Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poczta i spis wyborców a wyciek danych osobowych ... |
jesli chce się wyrejstrowac z urzedu pracy to musze stać w kolejkach do rejstracji czy tylko iśc do pośrednika pracy? z góry dzięki za odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poczta i spis wyborców a wyciek danych osobowych ... |
To są słowa cytaty z piosenek/melodii , jakie sobie nuciłem pod nosem , gdy ich słuchałem . Temacik ten miał na celu SPROWOKOWANIE i wybawienie z " dziury " pewnego DEBILA tu piszącego i odzwierciedlał mój dobry humor , bo WRESZCIE KOŃCZĘ " ZABAWĘ " Z TYM IDIOTĄ . Autor: Janusz kos , Znowu obnażyłeś swoje prostactwo GMINNY PAROBKU , chcesz się nieudolnie zemścić , za to co ci PSI KUTASIE wcześniej pisałem ? Jak temat jest poważny i godzien dyskusji , to odpowiadam serio , a ty PSI NAPLECIE , wszędzie szukasz ch..a do d..y ? Autor: Janusz kos , czy jak ci tam januszku gilosie ! .... kozaczek DUPKU jesteś z za monitora , ciekawe czy w realu byłbyś taki odważny ? nie zamierzam się tu z każdym Ch...M , twojego pokroju szarpać , ale znajdę jeszcze trochę czasu , aby cię w d..ę wyr...ć , podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " . A JAK NIE , TO SIADAJ NA D...E i JAJCA SOBIE LIŻ , PIS POMIOCIE ! Autor: Janusz kos , to co , potrafisz TYLKO szczekać z za monitora ? Pory pełne ze strachu ? Odpowiedz na moją propozycję , a jak nie to MORDA W KUBEŁ !
|
|
ROZŁĄKA CAŁY ROK Z MAŁYMI PRZERWAMI
|
|
http://youtu.be/tg00YEETFzg
|