Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyborów nie będzie, bo poczta nie ma spisu wyborców |
DFX, jaki ty jesteś mało rozgarnięty... polemika z tobą to jak gadanie do pustaka... Podajesz linki, tylko z nich na tą chwile nic nie wynika. Chłopie LPP która ma kilka hitowych marek, wspomniana w artykule z twojego linka, robi ubrania w swoich fabrykach w Chinach!!! oni robią ekspansje na inne rynki z tymi ubraniami, ale tego nie robią w POLSCE!!! jesteś tak naiwny że szok. Wiadomo, że nie wszystko będzie robione w azji ale puki co poważne, duże koncerny jeszcze przez dziesięciolecia będą w tamtym regionie produkować szmaty. Ale klu jest gdzie indziej, chodzi o twój pomysł... dlaczego fabryka ubrań w Łomży (jak to brzmi fabryka) i radzisz jeszcze tworzyć od podstaw( jak w ziemi obiecanej Wajdy, ty nie masz nic ja nie mam nic, zbudujmy fabrykę) Żyjemy w określonym miejscu i należy myśleć bardziej realistycznie. A w Polsce przybytki typu parki tematyczne powstają wszędzie, takich dinoparków jest już w Polsce kilkadziesiąt, mają różny standard i wielkość. Powstają najczęściej po za miastami, chodzi o tani grunt i niskie podatki, tego typu inwestycje są bardzo pożądane przez gminy bo rozwijają turystykę i oddziaływują promocyjnie na cały region. Koszty? zależy od standardu, czy będzie Hotel, knajpa, na ilu hektarach itd. Ale jak kogoś będzie stać, to weźmie przykład z dziesiątek tego typu inwestycji w całej Polsce. Przecież to nie tylko dinozaury, powstają miasteczka westernowe, safari z dzikimi zwierzętami. Ludzie garną się do takich rozrywek, nie za drogich a można miło spędzić z dziećmi czas. I nie jest to jakaś mrzonka o fabrykach w Łomży, bądzmy bardziej realistyczni i nie rzucajmy pomysłami bez pokrycia. Bo co ja bym nie chciał żeby tu powstało, ale to się nie ziści. Ważne co wkomponuje się w to miejsce i zafunkcjonuje z korzyścią dla tutejszej społeczności.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyborów nie będzie, bo poczta nie ma spisu wyborców |
Duzo zapewne jest takich zespołów. Podaj maila to na pewno sie ktos odezwie. Ja z własnego doswiadczenia polecam zespół Event!
|
|
duzymi literami kolega chcial podkreslic swoje zalety w razie jakby ktoras z niewiast mialaby ochote z nim wyskoczyc na kawe
|
|
ok nie rozmawiam z dziećmi, jesteś zwykłym frajerzyną (wyzywając kogoś kogo nie znasz zupełnie), nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, nie masz argumentów tylko rzucasz jakimiś populistycznymi hasłami i wyzwiskami. Co do pojęcia o biznesie to dzieciaku spójrz na siebie, ja mam własną firmę, którą rozwijam a ty siedzisz bez roboty bez odbioru
|
|
DFX, już ja widzę tą twoją firme bezmózgu... wytknąłem ci twoją głupotę i się zamykasz...
|
|
podaj kontakt jakis
|
|
BRAK NICKA : ponieważ gdybyś to zrobił to ja bez problemu otrzymałbym twój adres skąd piszesz i wtedy bym pofatygował się do ciebie i mógłbym zapytać się o co ci chodzi? + upublicznić cię aby inne osoby też mogły cię 'poznać' (nie wnikam w jakim celu) HokusPokus: to zależy od gustu widzisz u mnie jest 'inne' mięso niż 'wszędzie' ja postawiłem na cienko krojoną pierś z kurczaka (czyli 100% mięsa w mięsie bez skóry, chrząstek itp.) mięso jest dużo droższe i jakaś część Łomży gustuje w tym lecz tak jak wspomniałem postaram się wprowadzić drugie kebab wołowy, który będzie krojony maczetą. Jeżeli chodzi o ser to wcześniej gdy się pytałem klientów o ser do kebabu odpowiadali 'po co ?' lecz teraz przyznam, że parę osób pytało się o ser do kebabu zatem pomyślimy :) pozdr.
|
|
Tygrysie uważaj na tego z którym robisz teraz interes bo możesz się przeliczyć ten osobnik ma nie po kolei w głowie;)
|
|
Zdecydowanie strażak;)
|
|
To chociaż podkręć delikatnie maszynke na ciut grubsze kawałki, a wiem że kiedyś były grubsze :) wg mnie tak dużej róznicy nie ma ile 2-3 kebaby mniej może wyjść ? Bo nie myślę że jest to jakaś ogromna ilość ...
|
|
ja równiez Mariusza Patalana polecam! :)
|
|
dajcie numer tel to zadzwonię
|
|
Kapela, kapela, a nie lepiej kapelana?
|
|
Wczoraj zakupiłem w tej oto cukierni ciastka i przy moim ogromnym rozczarowaniu okazały się, że były... stare!! Nie wiem jak długo one leżały ale nie nadawały się one do spożycia. Uważam, że jest to niedorzeczne i niedopuszczalne, aby takie rzeczy ludziom sprzedawac! Radzę innym omijac szerokim łukiem tę cukiernie, bo można łatwo nabawic się niestrawnosci.
|
|
To sunia moich znajomych, z tego co kojarzę to raczej obrożę ale podejrzewamy ,ze ktoś przywłaszczył ją, mógł założyć czarne szelki!!! Proszę o wszelkie info... jest nr tel. do właścicielki lub prosze jakies info na e-mail. turkusowa-17@wp.pl mała77: widujesz taką sunię? facmen
|
|
Dziś znowu widziałem te Ferrari zaje...... jest a jaki ryk silnika, później stał pod Kauflandem ma skrzynie F1
|
|
ja dobrze tynkuję i nie drogo ...
|
|
:) http://www.youtube.com/watch?v=prIjBQGl4os "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |