Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś łącznie zanotowano 313 osób chorych i 22 zgony, a nierząd PiSu namawia do majowych wyborów . |
BRAK NICKA vel BRAK ROZUMU ! ty DEBIL i PROSTACZEK jesteś , zakompleksiony GÓWNOZJADZIE !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś łącznie zanotowano 313 osób chorych i 22 zgony, a nierząd PiSu namawia do majowych wyborów . |
Daj trochę więcej informacji, gdzie jest ten festyn oraz jakiś kontakt.
|
|
Re: Dziś łącznie zanotowano 313 osób chorych i 22 zgony, a nierząd PiSu namawia do majowych wyborów . |
10 lat, pianino bułgarskie, na wysoki połysk, ciemny orzech,
|
|
Wg mnie w Łomży bądź najbliższym regionie brakuje zakładu, który zajmowałby się cynkowaniem materiałów. Sam nad tym nawet myślałem ale to są grube pieniadze do zainwestowania.
|
|
a to już tu się udziela półgłówek zezul? Atak szału już minął?::))) Oto jego poranna twórczość pod wpływem choroby popromiennej która padła mu na mózg:)) Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 07-05-12 02:02 ... a po nocy nadchodzi dzień , a po burzy spokój ... Odpowiedz na tę wiadomość Re: ... Cisza przed burzą ... Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 07-05-12 02:06 ... nadszedł czas , aby zatopić sztylety we krwi wrogów ... :DDDD
|
|
Policjantem. Bo będziesz pędzil po ulicach swoim ferrari w przyszlosci tyle ile ci fabryka da ,bez strachu.
|
|
Nie wyjdzie mniej czy więcej bo gramatura jest ważona (tak jak wszędzie) jedyne co może wyjść to wzrokowo mnie wiadomo 2x grubsze kawałki z to samą gramaturą = mniejsza (niby)ilościową mięsa dodatkowo kiedyś właśnie było grubiej (1.5 roku temu) i klienci zwracali uwagę, że wolą cieńsze... ale jest paru klientów, którzy wolą grubiej i... dla nich kroję grubiej bo tak jak wspomniałem problemu nie ma lecz nie każdy ma taki sam gust zatem wystarczy powiedzieć aby były grubsze kawałki i nie ma problemu (ale wtedy proponuje zamówić kebab z dodatkowym mięsem bądź gyros xl... bo osoby, które wolą 'grubiej' zawszę wolą większe porcję) pozdr.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |