sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nowa willa pierwszego kabotyna RP

Czy może ktoś z Was kończył studia podyplomowe w Łomży/ Białymstoku? jeśli tak jakie są Wasze opinie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nowa willa pierwszego kabotyna RP

Jeśli otwierasz lokal w Łomży to obojętnie jakie piwo zamontujesz to będzie ok. Ludzie "łu nasz" nie chodzą po lokalach bo tu czy tam jest ich ulubione piwo, kierują się tzw. prawem stada, idą tam gdzie wszyscy, a z kranu może być lana i woda a cmokać będą, że lepszego piwka nigdy nie pili.

No i musicie wziąć pod uwagę tzw. "lokalny patriotyzm" czyli, że wszystko dobre co nie nasze.

Soho ja tam wolę Łomżę w pubie 9-ka niż wareckiego sikacza. Niedługo będą to lać do 5 litrowych baniaków i sprzedawać w biedronce po 2zł.

A ja otwieram GROLSZA!! jesli zawitam do kochanej Lomzy to tez chce go pic schlodzonego

też bym była ciekawa informacji o gabinecie COSMEO a zwłaszcza o robieniu makijaży przez w/w firmę. pozdr

Jarzębina-Koko-Euro-Spoko, z tym, że oni już się wypromowali . No i wydaje mi się, że jako gwiazdy światowe "mało nie zaśpiewają" przy takim występie;)

Podajcie www czy cos bo tez chce;d

Zależy kto pyta, w jakiej sprawie i do którego dj?? bo jest 3

wiesz co better, nie wiem ile masz kg mięsa dziennie, ale uwież mi że gdybyś zrezygnował z tej maszynki a kroił maczetą to byłoby dużo dużo lepiej !
- może opcja kebab z serem ?

Prorcje się zmniejszyły !

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org