Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowa willa pierwszego kabotyna RP |
Czy może ktoś z Was kończył studia podyplomowe w Łomży/ Białymstoku? jeśli tak jakie są Wasze opinie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowa willa pierwszego kabotyna RP |
Jeśli otwierasz lokal w Łomży to obojętnie jakie piwo zamontujesz to będzie ok. Ludzie "łu nasz" nie chodzą po lokalach bo tu czy tam jest ich ulubione piwo, kierują się tzw. prawem stada, idą tam gdzie wszyscy, a z kranu może być lana i woda a cmokać będą, że lepszego piwka nigdy nie pili. No i musicie wziąć pod uwagę tzw. "lokalny patriotyzm" czyli, że wszystko dobre co nie nasze. Soho ja tam wolę Łomżę w pubie 9-ka niż wareckiego sikacza. Niedługo będą to lać do 5 litrowych baniaków i sprzedawać w biedronce po 2zł.
|
|
A ja otwieram GROLSZA!! jesli zawitam do kochanej Lomzy to tez chce go pic schlodzonego
|
|
też bym była ciekawa informacji o gabinecie COSMEO a zwłaszcza o robieniu makijaży przez w/w firmę. pozdr
|
|
Jarzębina-Koko-Euro-Spoko, z tym, że oni już się wypromowali . No i wydaje mi się, że jako gwiazdy światowe "mało nie zaśpiewają" przy takim występie;)
|
|
Podajcie www czy cos bo tez chce;d
|
|
Zależy kto pyta, w jakiej sprawie i do którego dj?? bo jest 3
|
|
wiesz co better, nie wiem ile masz kg mięsa dziennie, ale uwież mi że gdybyś zrezygnował z tej maszynki a kroił maczetą to byłoby dużo dużo lepiej ! - może opcja kebab z serem ? Prorcje się zmniejszyły !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |