Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niewidzialny złodziej..? |
?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niewidzialny złodziej..? |
ROZWNIEZ UWAZALAM wete jaka szkole dla ciezarnych tapeciar i solar. ale gdy zaczelam sie w niej uczyc uwierzcie jest super az mi szkoda jej opuszczac. nauczyciele jak i uczniowie są bardzo sympatyczni. trudno jest z polaka chemi i matmy. to chyba tak jak w kazdej szkole .
|
|
Nie uprawiaj sexu przed monitorem bo nie będziesz zdolny do KO:)))
|
|
zezowate ty nie potrafisz się dobrze bawić:)))) bo zabawa ze samym sobą to nie zabawa:)))
|
|
Waligrucha?
|
|
JA MAM TU DOBRĄ ZABAWĘ Z ciebie DEBILU !
|
|
JA MAM TU DOBRĄ ZABAWĘ Z ciebie DEBILU !
|
|
zezowate jak czyta to co pisza ludzie to sie dobrze bawi ale soba czyli gruszka i poszedl
|
|
Autor: _maly_ , pomimo wszystko miałem Ciebie za inteligentnego faceta , jednak SIĘ POMYLIŁEM , jak chcesz wpisywać się w debilizmy andzi C .
|
|
zezowate wkopiowaniu i wklejaniu to ty jesteś najlepszy:)))) ZEZOLOWI WOLNO WKLEJAĆ CUDZE POSTY ALE JAK SIĘ WKLEI JEGO TO SIĘ OBRUSZA JAK BURA SUKA:)))
|
|
Autor: _maly_ , jak chcesz się zemścić i mi dopiec , zrób to w INTELIGENTNY sposób , bo wiem , że na to Cię stać i nie KOMPROMITUJ SIĘ wchodząc andzi C , jak brudna koszula w d...ę .
|
|
zezowate sam się zbawiasz:))))) Przykre:))) może zaproś bura sukę do zabawy:)))
|
|
Zezowate o już wszędzie widzisz wrogów:)))) ZEZOWATE TWOJA ULUBIONA KSIĄŻKOWA POSTAĆ DON KICHOTA TEŻ MIAŁA WIRTUALNYCH WROGÓW:)))
|
|
JA MAM TU DOBRĄ ZABAWĘ Z ciebie DEBILU ! NAJPIERW ZASTANÓW SIĘ CO I JAK , póżniej NIE PISZ BZDUR , ZOSTAW KLAWIATURĘ I WEŻ SIĘ LEPIEJ DO WIDEŁ ! ... ładuj KMIOCIE, PAROBKU PAŃSZCZYŻNIANY GNÓJ NA TACZKĘ i na pole u dziedzica !
|
|
heheheh zezowate szczescie **** ju
|
|
zezowate MENDO ASPOŁECZNA ,SZUBRAWCZE ,STARY TUMANIE :)))) BYŁO NIE CHLAĆ ALKOHOLU METYLOWEGO!!!! STARY ALKOHOLIKU NIE TO ŻE CI MÓZG WYPAROWAŁ TO I NA WZROK PADŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie widzisz stary degeneracie ile razy posty moje i innych kopiowałeś:))))))
|
|
zezowate to ty lepiej nie węsz w necie psi detektywie:)))) bo na dobre to nie wychodzi:))) tylko skunksa smród pozostaje po tobie:))
|
|
JA MAM TU DOBRĄ ZABAWĘ Z ciebie IDIOTO ! .... gorzej ci andzia c ? Jakim DEBILEM trzeba być , aby zakładać takie tematy i wypisywać takie bzdury ?
|
|
zezowate jak tuman niema nic dopowiedzenia to powiela cudze posty i powtarza wciąż w kółko to samo "JESTEM NORMALNY INNI SĄ DEBILAMI":))))))
|
|
Kup jemu wysokie szpilki i nie będzie mocnego na chłopaka.
|
|
hehe zezolu brzydolu zezwoate niewszczescie patrzac na twoje ip to wsioch jesteś tak jak ja :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |