Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdy zabraknie sprzętu, będą ratować młodych |
Ja napiszę którego odradzam: ANNA ANUSEWICZ,dużo bierze,no i do tego nic nie robi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdy zabraknie sprzętu, będą ratować młodych |
Są dobrzy , jak wszędzie na świecie , osobiście TAKIEGO specjalisty od wspólnot mieszkaniowych nie znam ( w Łomży jest to raczej mało popularne i rzadko spotykane - Warszawa lub Białystok ) , a gdyby nawet to pytanie postawione na NIEWŁAŚCIWYM forum . Tu 99% piszących , to gimnazjaliści i bezrobotni , co Ci mogą doradzić ? PS : życzę powodzenia , może odpisze ten brakujący 1 % ?
|
|
torro , jak już jajca wylizałeś , to teraz ROWA LIŻ , wiesz komu ? PS : wcześniej nie pisałem do ciebie PSI POMIOCIE , to co ujadasz jak kundel ? " żaba nogę podstawia , jak konia kują ! "
|
|
Polecam Robert Jastrzębski i Wspólnicy na Szkolnej mi pomógł
|
|
Super, i napisz mi tutaj albo na maila ile konkretnie za nie chcesz, musze wiedzieć na jaki wydatek się przygotować ;))
|
|
To ja powtorze : "Skoro taki wielki z Ciebie pan bogacz co pieniadze same Ci do reki ida, to co tu robisz na tym forum. Sam fakt ze przebywasz tu dosyc czesto i gesto udzielajac sie w inne glupkowate rozmowy stwierdzam ze jestes przeciwnie kims innym za kogo tu wypisujesz." idz pogadaj lepiej z klientami, a nie sie tu produkujesz :)
|
|
trro -ku od kalesonów , gó....o to cię powinno obchodzić , nie muszę się tłumaczyć przed tobą bezrobotny DUPKU . ... zazdrościsz ?
|
|
trro -ku od kalesonów , kiedy z PiS-uaru się wynurzysz ? masz taki " ścisły " umysł , bo pewnikiem uwierają cię t.rroki od moherowego berecika ?
|
|
re: oremi Ależ ten wypadek nastąpił na wsi - w terenie zabudowanym. Z tego co piszesz ma wynikać, że w tej miejscowości dozwolona jest prędkość 120km/h ??
|
|
Re: Symbole religijne!!! Autor: Jerzy K. Kmicic (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-04-12 00:38 Re: Symbole religijne!!! Autor: Jerzy K. Kmicic (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-04-12 00:38 Jezu Ufam Tobie _________________________________________________________ Szanowny Panie Jerzy K Kmicic Kimkolwiek Pan jeszcze jest Niech Pan porówna te swoje święte obrazy lansowane przez "Faustynę" i przez "Turyn" Popatrz Pan na rany Mr_Jezusa cóż to za porażająca prawda i świadectwo prawdy o religijnym urojeniowym zakłamaniu a może to cud że rany nie są tam gdzie są i które Twoim zdaniem miejsce z dwojga złego jest ich miejscem właściwie właściwym - autentycznym - prawdziwym ? O czym to świadczy ...
|
|
Hahaha jaki lol. Czemu na polityke wjezdzasz.? Skad wiesz czy jestem bezrobotny.? Nie interesuje sie polityka wiec od moherowych mozesz swoja babce wyzywac albo kogos z rodziny :) Koncze rozmowe z Toba bo i tak pokonalbys mnie doswiadczeniem...
|
|
Z łomży wsiowy parobku :):) Nie widać na ip :):):) rudy błazen z druhem
|
|
w bk step masz hip hop break dance to takie wiodące, w max dance to zumba itp itd ;d
|
|
|
Jak niewidzisz zezowaty to ty swoimi postami 40 letniego zrzędzącego dzieciaka przedstawiasz. ale cóż. nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. istniejesz i musimy z tym żyć :( pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |