sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dramat żołnierzy WOT. Myśleli, że to będzie tylko zabawa, jakiś tam grosz miesięcznie, tanie bilety kolejowe. A tu ZONK.

KasiaKa dzięki za info. Fajnie by było, gdyby już ceny nie szły w górę...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dramat żołnierzy WOT. Myśleli, że to będzie tylko zabawa, jakiś tam grosz miesięcznie, tanie bilety kolejowe. A tu ZONK.

marudo

jejku na rok nie zwróciłem uwagi sorki

zezol
ha ha ha, debilizm najwyższych lotów , gratuluję

mam ubaw jakiego dawno nie miałem hi hi hi

Re: Dramat żołnierzy WOT. Myśleli, że to będzie tylko zabawa, jakiś tam grosz miesięcznie, tanie bilety kolejowe. A tu ZONK.

Gdyby Jezysa utopiono, to katolicy nosiliby do dzisiaj na szyjach butelki z wodą :-)))). Krzyż nie jest znakiem chrzescijaństwa (ST ). To symbol ustanowiony przez kler.

A NO TO ŚWITAJNIE :)
LIXSIE :)

fakju

Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 16-04-12 21:01

maruda , pisałem ci , że nie zależy mi na reklamie na tym forum i nie będę pisał co robię i czym się zajmuję , ale zapewniam cię , że mam z czego żyć i nie jest to zasiłek tak jak u ciebie ,

dam ci tylko przykład : palę codziennie półtorej paczki Marlboro 100's , piję przynajmniej dwa/trzy piwka dziennie w domu ( do tego dochodzą wypady " na miasto "), czasem trzeba wypić i z kontrahentem , piję dobrą kawę ( nie z Biedronki ) , WIĘC policz , na SAME używki wydaję więcej niż ty zarabiasz , czy też masz zasiłku . Nie piszę tego by się chwalić , bo i nie ma czym i przed kim , ale by cię wyprowadzić z błędu .

Czasu mam wolnego dużo , bo całe życie na to pracowałem , teraz pracują na mnie ludzie i moje pieniądze , mogę sobie pozwolić na pykanie tak dla jaj w klawiaturę .

A i jeszcze jedno : NIE mieszkam w Śniadowie jak pisałeś , ani w Konarzycach jak pisał andzia C .
Oj, zdziwiłbyś się GDZIE !
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Palisz i owszem Marlboro :)
Ale zbierane pobd barem i niedopałek dzielony na 3 dn i:)
2/3 piwka dziennie w domu powiadasz??
A no tak bo wsty się przyznac z z jednego rozcieńczane wodą :)
hmmm mówisz dobrą kawę ??
Noooo skoro INKĘ uważasz za kawę markową to co ty chłopie na codzień pijesz??
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Autor: raqlan (---.tel.tkb.net.pl)
Data: 16-04-12 20:52

maruda zamknij mordę bo sie jeszcze zesrasz od tego pisania hahahaa :D

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Na ciebie zasrańcu to już dawno przestałem zwracać uwagę :):):)

Działo się:), no i kto to rozsądzi?

Od znajomej haha, Rutkowski nie potrzebnie wplątał się w tę sprawę teraz odwraca kota ogonem, też chce mieć coś dla siebie z tego chaosu. Za kradzież paczki fajek można trafić do paki na kilka lat, dziecko nie żyje ta cwaniara chodzi po ulicach z szyderczym uśmiechem mamy chory system.

PILNE

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org