Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio Maryja może zostać zamknięte? O. Tadeusz Rydzyk apeluje do słuchaczy |
CXRSa1 = Andy C , andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie ! Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu . Jakim DEBILEM trzeba być , wypisywać takie bzdury ? jak w temacie : ANDY C - kto chce niech czyta ; http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=493873&t=493873 .... andzia C ??? a co tam w temacie : Szukam żony http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=359047&t=359047 ... tak się cieszysz , że maruda poprosił cie o rękę ( czy tez inną część ciała ? ) , to teraz marudzie będziesz rowa lizał ? ponawiam pytanie : kto tam u was za BABĘ robi ? ty masz być MĄŻ czy ŻONA ? a może się wymieniacie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio Maryja może zostać zamknięte? O. Tadeusz Rydzyk apeluje do słuchaczy |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Radio Maryja może zostać zamknięte? O. Tadeusz Rydzyk apeluje do słuchaczy |
Ja to bym poprawił biskupa, to nie dzięki Opatrzności, a dzięki Komisji Europejskiej te fundusze się znalazły. Poza tym faktycznie dziwnie to wygląda, jak przeciwnicy wstąpienia do Unii tak ochoczo i bez zniesmaczenia biorą stamtąd pieniążki, choć do odnawiania zabytków nic nie mam, jestem jak najbardziej za, ale niesmak pozostaje.
|
|
to Łomża, sekcji w siatkówkę (szkolnych) można policzyć na palcach jednej ręki
|
|
Miernoto co niby tak znasz młodzież wciskać kity to ty możesz:))) podstarzałyXXXXXX:) wystarczy trochę techniki i się gubisz nie ma na terenie Łomży sieci szeptel no bo niby jak jak jak ułomku zanim na twoja wieś weszła elektryfikacja to w Łomży już dawno mieli telefony z telekomunikacji :)))))) ŁŻesz i skamlesz jak zawsze:)))
|
|
Podbijam temat ;)
|
|
A może LECH Antoni się nawrócił Ma takiego świętego Antoniego patrona rzeczy zagubionych - pożyjemy zobaczymy jak i kiedy wyzdrowieje (sytuacja) hej hej - z oddali słychać nawoływanie Arcy Kapłani Nawracajcie się i żyjcie Ewangelią ... albo idźcie z tym swoim kościołem do Domu Ojca - Diabła (ojca wszelkiego kłamstwa nie tyko Ryzyka Hej Hej - z oddali słychać nawoływanie - Kto to woła ? (pytanie retoryczne) Powstańcie z martwych kolan - Prostujcie się i zawracajcie - nawracajcie się... ... zgodnie z Ewangelią Jezusa religijnie powieszonego przed Wami przez Arcy kapłanów - Arcy Pasterzy na Krzyżu O czym to świadczy ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |