Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koronawirus w Polsce, tragedią niemieckich szparagów. |
masakryczny ten klub
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koronawirus w Polsce, tragedią niemieckich szparagów. |
Niech każdy zajrzy w głąb swego sumienia. Zawsze gdy dochodzi do jakiejś tragedii wtedy każdy się mądrzy. Ola była inna niż wszyscy i dzięki temu była oryginalna, wyjątkowa! Takiej osoby jak Ona nie da się zapomnieć! Byla bardzo mądra i szczera. Kto znal dokładniej ja i jej sytuacje wie o czym mówię. Teraz już tylko można współczuć jej rodzinie a zwłaszcza mamie. Niech teraz spoczywa w pokoju!
|
|
osobowe honda civic
|
|
Re: Kolejna zaginiona osoba z Łomży Autor: S&J (---.xdsl.centertel.pl) Data: 15-04-12 16:09 Niech każdy zajrzy w głąb swego sumienia ____________________________________________________________ Masakra Szanowny Autor: S&J ... jak można być tak ... ... brak mi słów Ripostując twoja "mądrą" a raczej źle pouczającą wypowiedź Powiem tak : Parafrazując słowa osoby dobrze znanej katolikom cyt. "Jedni drugich brzemiona noście" powiem: Jedni dla drugich bądźcie lustrem a nie krzywym zwierciadłem zatapiając się nawzajem w samozachwycie - ... ... człowiek sam sobie nie jest w stanie spojrzeć w głąb własnego sumienia tak samo jak nie jest w stanie sam sobie popatrzeć w swoje zamknięte oczy i sforsować głupotę z którą żyje w przekonaniu o jej słuszności. Dotyczy to szczególnie dobrze wykształconej głupoty popełniającej w "dobrej wierze" świadomie i zuchwale - nieodwracalne "błędy lekarskie" i "błędy duszpasterskie" podobne do tego ... ... czego doświadczył fałszywie zdiagnozowany Jezus od Uczonych w piśmie i Kapłanów. O czym to świadczy ... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam ! Kupiłbym Rower Górski. Pisac !
|
|
Klub jest the best, muza jest the best, może troszkę mało chętnych ale to wszystko przez takich ludzi jak ty!!! Z góry oceniają a gówno się znają!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
W takim wypadku tylko i wyłącznie, jeden z naszych kościołów, inny lokal mógł by Cię zabić. Kasia..
|
|
Mariusz Nita - ma biuro w starej energetyce. Mi robił projekt.
|
|
|
a w sprawie tego programu to podaj gg lub odezwij się na prv
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |