Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent PIS Duda nadal zwozi w czasie pandemi wirusa wyborców z zagranicy ?? |
jakie jest prawdziwe dno?!!! ewentualnej "prywatyzacji" mam na mysli zlodziejstwo!!!!!!!!!!!!! facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent PIS Duda nadal zwozi w czasie pandemi wirusa wyborców z zagranicy ?? |
:))) skrocalam ---buty do wyrzucenia. facmen
|
|
Re: Prezydent PIS Duda nadal zwozi w czasie pandemi wirusa wyborców z zagranicy ?? |
Sam jestem rodzicem, a kupować umiem taniej,nawet doliczając cenę paliwa. Pozdrawiam.
|
|
czy ktoś jest zainteresowany kupnem motoru wsk 125 w ubiegłym roku była próba odpalenia i palił stan wizualny jest naprawde ok
|
|
mnie nie sprzedadza ------------- poprostu odnosze i to z wielkim hukiem!!!!!!!!!!!
|
|
bedzie fajny barek i to juz niedlugo nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
maruda demencja starcza i choroba Alzheimera już ci doskwiera ? GDZIE tak pisałem , dziadziuniu pisałem WYRAŻNIE : " ZAWSZE wiedziałem kim jestem , byłem , jestem i będę HETERO , " " ja tam nic przeciw GEJOM nie mam , oby tylko jak najdalej ode mnie , jak macie się ku sobie , wasza sprawa kochajcie się dalej"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |