Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krynicka poza PiS-em. Wreszcie |
dobrze w końcu nasi łomżyńscy złodzieje biznesmani zamkną swoje sklepy i zaczną poważnie traktować klientów, a nie okradać mieszkańców w swoich sklepikach z 100% marżą !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krynicka poza PiS-em. Wreszcie |
marudo i co ci wyszło ? Uprzedzam , ja NIE sprawdzałem , bo od dziecka jestem zdecydowany hetero , jak pisałeś jesteś w pełni anonimowy , możesz się przyznać . PS: testy ciążowe też SOBIE robisz ? Jak szukasz przyjaciela o takich samych skłonnościach jak ty , to poszukaj w necie , są odpowiednie stronki dla kochających inaczej .
|
|
w sprawie hipermarketów jest tak jak wszędzie , zależy gdzie siedzisz ? ,,, czyli jak mówi przysłowie ,, punkt widzenia zmienia się od miejsca siedzenia " jeśli rozpatrujemy jako kupujący to tak i oby było jak najwięcej , bo powstaje konkurencja i istnieje że ceny towarów będą mniejsze , jako mający w rodzinie sklepik to nie bo to jest konkurencja i to wszystko co można powiedzieć ,,, facmen
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak tak myślisz , to nie będę protestował , wszak jesteście sobie tacy bliscy , znacie się jak stare konie , więc ponawiam propozycję : do Holandii i tam zalegalizować wasz związek !
|
|
Co taka cisza nastała??? Na kogo wszyscy czekacie??
|
|
LAWSTORANT , nie rzucaj focha przyznaj się , a może ty TRANS ?
|
|
A wogóle, w którym momencie narzekałam? Odpowiedziałam na post i tyle...
|
|
Zastrzeliłem ich moim kawałkiem
|
|
A czy uczyliście się tam, że tak twierdzicie? To bardzo ważne dla mnie.
|
|
Dwa Lidle,Polo,Kaufland,Stokrotki,Biedronki wszyscy krzyczeli że małe sklepiki zginą.Jakoś tego nie widać.Mimo wszystko,każdy taki sklepik ma własnych klientów i będzie miał.
|
|
swd56, a kogo obchodzą jakieś małe sklepiki? to prawo rynku... tylko niech młodzież nie mówi że powstaną dodatkowe miejsca pracy, bo tak nie będzie...
|
|
TAK TO NAPRAWDE PORAZKA
|
|
maruda, coś tobie się myli , no cóż wiek i staropanieństwo swoje robi , w dekiel ci wali ? przecież to TY pisałeś , że bierzesz ślub z andzią C , popatrz posty wyżej , zajrzyj też na temat obok : Test http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=487812&t=487812 LAWSTORANCIE !
|
|
Tak , tak , bardzo źle, a w Białymstoku ok 3000 aut BL co wekend w galeriach. Po co kasę tam zostawiać?. Wiem że lepiej aby powstała 1 fabryka, ale i to dobrze że coś się dzieje. Co do cen za lokale w galeriach, trzeba zarobić wiadomo, ale w Wawie. ciuchy tańsze , a tam jeszcze droższe lokale. No i może wreszcie promocje nie będą takie, cena 200zł , podnosimy wieczorem na 250zł, rano promocja 25% i znowu 200zł. koniec robienia z nas idiotów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |