sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W TVN24 ich lekarz konsultant o miastach gdzie wyznaczono szpitale do leczenia wirusa

no własnie czy my skupiając się na jakiś kawiarenkach nei zaczynamy sprawy od niewłaściwej strony. Bo przecież kto do tych kawiarenek przyjdzie nie mając za co? Nic praktycznie się nie mówi ostatnio o tworzeniu nowych miejsc pracy. Kiedy powstanie jakiś konkretny zakład ktory da szansę duzej liczbie mieszkańców na zatrudnienie a co za tym idzie wzrosną zasoby finansowe meioszkanców które potem beda wydawać. Pisząc zakłąd mam na mysli nie tylko jeden ale więcej. Władze miasta w tej sprawie nie zrobiły prawie nic od prawie 25 lat.

To jest palacy problem numer jeden tego miasta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W TVN24 ich lekarz konsultant o miastach gdzie wyznaczono szpitale do leczenia wirusa

Omanio co Cie tak wzielo na kawalki rodem z reichu? :)

Re: W TVN24 ich lekarz konsultant o miastach gdzie wyznaczono szpitale do leczenia wirusa

marudo nie gadaj glupot tylko zajrzyj podpsac liste!!!!koniecznie;)

Jakiej firmy fotelik samochodowy polecacie? waga 9-25 do 400 zł

Nie jest.Byłam zaskoczona,że tak łatwo poszło.Może miałam szczęście,że nie było dużo ludzi.

mireczek
moja koleżanka miała identyko sytuację.Trochę się wystraszyła,ale olała to,a oni dali spokój i juz jej nie nękali

Kupiłem :) A było tylko w Konarzycach Leśna 29, nigdzie indziej w Łomży nie ma. Tak wiec na przyszłość jak by ktoś szukał czegoś do instalacji gazowej to tylko tam. Pozdrawiam

Na ten rok to od 130 do nawet 180 zł za os. Na przyszły rok ceny są na pewno wyższe.

ForumowyTroll faktycznie masz racje:)

Jak laik przychodzi składać zestaw to na pewno nie otrzyma info że np. tak karta graficzna jest 8 potokowa ale ma zablokowane 4 potoki i lepiej wybrać tą niż to droższa co niby jest wydajniejsza:)

http://nvision.pl/Procesory-2-4-i-6-rdzeniowe-w-cenie-od-700-do-800zl--Articles-339-ndetails-13.html

http://www.wybierampc.pl/

Kiedy jest ''nowa'' dostawa??

Ha1ha!ha! Nie wszystkie! W Gaci m.in. nie pracowałem a ludzie z branży dobrze wiedza jak jest przechlapane w tym zawodzie!
Wyzysk i nic więcej!

www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz

Polecam Labirynt. Miła i ładna obsługa,dobre jedzenie nieokreślony czas na imprezę. Polecam

Polecam w Polonezie ceny przystępne od ok 45zł/ os w zależności od menu, jedzenie smaczne, obsługa ok:)

Autor: maruda (---.2.techtel.pl)
Data: 13-04-12 17:47

A co ciebie to obchodzi??

<<< maruda >>> a co ciebie obchodzi czy "Jest ktoś chętny na odjazdowe ferie????? !!" ,

weż Autor: ktoś-coś i jedz sobie tam gdzie chcesz , wszak jesteś w JEDEN w DWÓCH OSOBACH !
... sam ze sobą na pewno będziesz się dobrze bawił ?

Zasilacze "No name" zazwyczaj mają słabe linie v12 i do tego są bardzo niestabilne. Taki zasilacz jest jak bomba tykająca nie wiesz kiedy wybuchnie i nie dość że zasilacz się spali to może pociągnąć za sobą płyta główną bądź grafikę. Płyta główna nie najgorsza, w sumie Asus wypuścił dwie wersje tej płyty z różnymi bajerami, ale bajer typu USB 3.0 raczej nie przyda ci się w najbliższym czasie. Możliwości OC tej płyty również nie będą najwyższych lotów. Procesor dobry ale zalecałbym wybranie opcji w odblokowanym mnożnikiem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org