sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
petycja w sprawie obrony szpitala

a Twoja partnerka nie robi nic, co mogłoby denerwować?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: petycja w sprawie obrony szpitala

Masz Obi strzał :):)

http://www.youtube.com/watch?v=JROs62-SoPo&feature=related

Omanio :)
Dołącz do nas wieczorkiem i powalczmy na głosy :):)

facmen

Nauczyciel nie wielbłąd Cieciu, jak Cię uczył mało mu co rowa nie wylizałeś a teraz pizdrzysz na niego

Też się tam uczę; D. Jak w każdej szkole trochę nauczycieli wrednych jest, ale powiem Ci, że niewielu ;D. Szkołę polecam ********* jest ;P. Składaj papiery :D

Tak też zamierzam:)

Denerwujace jest mlaskanie przy oralu.

Ludzie podli!!! Dla czego mierzycie wszystkich swoją miarą? Wasze argumenty są porażające.... Łomża to naprawdę intelektualna pustynia. Jedynie tutejszy kościół ratuję sytuację.

Na co przymykam oko w związku dobre pytanie, aż się zastanawiam... Tylko, że to są takie rzeczy, do których ja już przywykłam i mi to już nie przeszkadza :)

ja też sprawdzam gumy oby dziurawe nie były...

rudy błazen z druhem

Omania a Ty do domu wracaj, ale już !! ;))

ja tak tylko w przelocie...

http://www.youtube.com/watch?v=zslI3XAo6eo

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Łapiesz za słówka, uwierz mi, że doświadczenie mam spore, zdziwiłbyś się "młody" ;)

synku , jak ja dymałem , to Ciebie jeszcze w planach nie było

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

To jeszczehttp://www.youtube.com/watch?v=VPASZlZiEag&feature=fvst to na dobranoc :)

I juz zmykam :):)

facmen

dobranoc

rudy błazen z druhem

zezowate ty nic nie wklejaj bo wkleisz przypadkiem linka córy z swejboooka i ona tobie do końca życia tobie życia upubliczniłeś jej dane osobowe.

zezowate stary dziadu wreszcie zmień upload-era będziesz szybciej swój debilizm publikował:))))))

CXRSa1 = Andy C ,

andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie !

Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu .

rudy błazen z druhem

zezowate mendo , ormowcu miałeś mi zablokować kurs informatyki dofinansowany przez UP i co ja nadal się kształcę dzięki up a ty debilu córce nie mogłeś córce załatwić dotacji innej niż gastronomiczna:)))) czyli nadal tkwi w branży robótki ręczne:)))))

To potupiemy na dobranoc i lecimy:):)

http://www.youtube.com/watch?v=HgGAzBDE454

Przeszkadzało mi to, że często za wszystko to ON płacił, teraz na szczeście mamy wspólne pieniądze, więc jest OK.

Np. to, że nie pozwala mi nosić zakupów - przecież od dwóch siatek mi korona z głowy nie spadnie...

Jego czas spędzony w łazience...

Zazwyczaj to ON decyduje gdzie idziemy jeść jak wybieramy na "szybkie jedzenie" na mieście, albo gdzie spędzamy weekendy...

I takie tam czepianie się, że lepiej wyglądam w tym, a nie w tamtym, dobrze by było, żebym miała to, a nie tamto, lepiej zrób tak, a nie siak... - to są jak dla mnie błachostki...

A najbardziej wkurza mnie to, że często chce mi w różnych rzeczach pomagać, jak ma czas, oczywiście - a wiem, że sama bym zrobiła to dużo szybciej i pewnie dokładniej!!

Ogólnie to jest tak, że on jest niecierpliwy, a ja uparta i ooo

andzia C , ty DEBILU ciągle konfabulujesz , nie wiem już , czy mam się śmiać , czy płakać , czytając twoje durnowate posty ?

... olewam ciepłym moczem i żegnam cię !

rudy błazen z druhem

Trochę wolniej, ostrożniej to i na łysych da się bezpiecznie jezdzić.

zezowate nie olewaj ciepłym moczem bo o możesz olać żonę i córe przy okazji:))) więc nie wyciągając zgnilaka z rozpora bo będziesz musiał znowu zatrudnić adwokata:))))

zezowate uryno terapie stosujesz na sobie czy na członkach rodziny.???

zezowate bo powiatowy weterynaria może tobie wstrzymać na tydzień dostawę mleka:)))) i utracisz płynność finansową

Jako obecny uczeń 1 liceum mogę śmiało polecić tą szkołę. To naprawdę dobra inwestycja we własną przyszłość, wystarczy porównać wyniki matur z II LO i z I LO i od razu widac roznicę. Co do ciśnięcia uczniów - zalezy do jakiej klasy pojdziesz i na jakich nauczycieli trafisz, ale nie jest tak zle, naprawde. Poza tym szkola jest bardzo fajnie wyposazona. Oczywiscie nie mowie ze 2 LO jest beznadziejne aczkolwiek uważam że jednak zawsze I LO bylo i bedzie odrobine lepsze niz II :) pozdrawiam

zezowate_scierwo w przeciwienstwie do ciebie nie mam problemow z higiena.
Chyba odrozniasz mycie zebow od pierdzenia? No, chyba, ze masz ryj jak odbyt. Stawiam na to drugie.

rudy błazen z druhem

Jazdaaa Panowie i Paniee :) zajmujemy 138 pozycje ;))
Godzina 2;25 a juz ponad 100 glosow na naszym koncie dzisiaj !!
mobilizacja :) wkrecajcie znajomych i jedziemy ;)

Od czego są władze miasta ?
M.in. od tego, zeby mieszkańcom pomagać (a nie utrudniać).

Jeśli w mieście zamykany jest jakiś odcinek drogi to władze miasta powinny dołożyć wszelkich starań aby utrudnienia w ruchu złagodzić (np. poprzez uruchomienie tras alternatywnych).

A u nas jest odwrotnie...

Wniosek:
W Łomży władze miasta nie służą Łomży, lecz odwrotnie.

Treść jest ukryta

trzeba przeczytać instrukcje obsługi faceta i nie będzie problemu Kobiety;)))

"Masa ludzi dała się nabrać." "na ich "uczciwość" " pobieraczek i chomiki itp.. to uczciwe firmy?????

Uczciwe firmy nie pobierają opląt za dostęp do pirackich płyt.

"sponsora" prostuje nie sponsora tylko człowieka z kapitałem i wiedzą :))

*Benia*
miesiąc temu się rejestrowałam,poszłam w środku tygodnia,kilka minut przed 7.00,przede mną były 3 osoby. Pobrałam numerek z maszyny i o 8:00 przyszłam ponownie (bo od tej godz. rejestrują) Wywołano mnie o 8:20 a 10 min. później było po sprawie.

Kasia..

Przedwczoraj był u mnie ich akwizytor,a wczoraj akwizytorka.Już prawie zdecydowałam się na podpisanie umowy,bo byli bardzo przekonywujący.Ale,że jestem ostrożna i musiałam najpierw trochę o nich dowiedzieć poprosiłam o czas na przemyślenie.I to znalazłam :
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110603/LUBLIN/132807662

Pobieraczek chował się również pod bluzeczką pewnej panienki z Naszej Klasy. W ogóle Pobieraczek.pl to serwis, który ma dziwną skłonność do współwystępowania z różnymi internetowymi patologiami.

Podobno ja w każdej piekarni czyli obóz pracy !
I ponoć mają jakiś zwierzyniec który trzeba obrządzać między czasie!

Tysiąc złotych to nie jest żadna pensja tylko kieszonkowe a zwłaszcza za 13 godzin dziennie!

www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabia
  http://www.AWSurveys.com?R=andreo -ankiety dobrze płatne

Owszem Panie Kamilu, da się wykorzystując luki prawne, kombinując na prawo i lewo, oszukując ludzi na kasę itp. Ładnie to się w mediach mówi, a z tą szczerością bym uważał, bo się okaże, że Pan głupoty gadasz i nie jesteś taki przezroczysty. Jako członek fundacji przyssał się Pan do pieniędzy unijnych i prawisz o abstrakcjach. „Przyciągniecie dużego inwestora nie zawsze rozwiązuje problemy miasta, a często też nie powoduje wzrostu poziomu życia, a umożliwia jedynie wegetacje.”
totalna bzdura.

Treść jest ukryta

Witam,prosze o opinie o pracy ww firmie. itd. Zarobki 7 zł brutto. Opinie ludzi tam pracujących. Dziekuje tylko za powazne oferty.

Witam was , potrzebuje mechanika który podja by się naprawy przedniego napędu w Oplu Frontera 2.0 Sport bliższa przyznana ,ze coś zgrzyta nawet jak wyłączony napęd. Proszę o jakieś namiary na mechanika który robi takie rzeczy...

A jaki problem ukierunkować się na daną dziedzinę w drugim, chcesz iść np na lekarza to bierzesz fakultety z biologii i juz jesteś ukierunkowany/a, a nauczyciele i atmosfera jest świetna. Często dobrze wspominam okres liceum

Mr_Andrzeju: pytanie nie do mnie, ale myślę że da się to podciągnąć pod jakiś program unijny, aby tylko były na to fundusze. Te kafejki „nienawiści internetowej” to też jakiś projekt do wyciągania kasy z funduszy unijnych.

CXRSa1 = Andy C ,

andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie !

Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu .

Jakim DEBILEM trzeba być , aby wypisywać takie bzdury ?

.... andzia C ???

rudy błazen z druhem

Jakim DEBILEM trzeba być , aby wypisywać takie bzdury ?

.... andzia C ???
.... CXRSa1 ???

Kasia..

mi przeszkadza picie piwska , nie pomaganie mi w obowiązkach domowych i wymagania tylko ode mnie a od siebie nic ...

zezowate " strzelanki " takim słownictwem posługuje się stare ćwoki :))))

asp technikum. jest lajt nie trzeba sie uczuczyć przyjmą każdego. sam tu chodźe i jest git

zezowate unikasz odpowiedzialności za swoje czyny:))))) a powinieneś przyjąć liścia z pokorą od nie jednej kobietki z tego forum;))

No fakt nie wiem czy by chciały bić takiego starucha:)) bo szacunek do osób starszych chyba mają:)))))

strzalka :)

fajnie slucha sie tego w aucie :)

http://www.youtube.com/watch?v=kQX4J8g3Kcg

to rowniez jest niezle :)

http://www.youtube.com/watch?v=Fwy2JM3tYQI&feature=relmfu

785327668 możesz przyjechać i zobaczyć i się dogadać

dokładnie, nie dotyczy ma zupełną rację!

Na zachodzie takie znaki by stały i tyle razy, że chyba ślepy by tylko nie zauważył, a u nas jeden znak postawią i sprawa załatwiona...

czyzby kobietki z tej firmy chcialy zablysnac pokazujac swoje twarze na bannerze reklamowym portalu 4lomza ? tak sie zdobywa reputacje czy moze szukają konia :)

Mam nadzieję że nie zapłaciłaś bo jak tak to popij wodą

nie polecam. brak jakich kolwiek umięję&n#$i. ceny z kos^osu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org