Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVN24 nawołuje aby wszyscy zostali w domach a wieśniak z PSL robi happening pod szpitalem |
Jadę do Niemiec (Hannower i okolice) 15.04(niedziela),mogę kogoś zabrać tel:512 938 646
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVN24 nawołuje aby wszyscy zostali w domach a wieśniak z PSL robi happening pod szpitalem |
No i na Dzień Dobry http://www.youtube.com/watch?v=n03daWochCMdziś już piątek :):):) Do poniedziałku szybko zleci :):)
|
|
Re: TVN24 nawołuje aby wszyscy zostali w domach a wieśniak z PSL robi happening pod szpitalem |
Skończyłam tą szkołę 5 lat temu.... wiele bym dała by tam wrócić. Często odwiedzam swoich dawnych nauczycieli :) idę do tej szkoły z wielkim uśmiechem :) atmosfera panująca w szkole jest rewelacyjna :) jak w każdej szkole znajdą się i ci źli nauczyciele. Ale wszędzie tak jest i wszędzie trzeba się uczyć, aby coś osiągnąć :) Polecam EKONOMIK jest NAJLEPSZY!!!! :)
|
|
kto się naciął na ich "uczciwość" ?
|
|
15 04 wyjazd do Niemiec jade przez Berlin Potsdam Magdeburg Hannover i okolice Osnabrucka . Mam jeszcze 2 miejsca 798306096 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
przyjmowane sa dzieci okolo 1 roku,dziecko powinno samo chodzic,takie sa kryteria.
|
|
`PrZemKo_3_ masz racje on nigdy nie używał WSAD/a :)))))))udaj że wie coś tam ... Pomysł świetny tylko że musisz młodszego sponsora znaleźć bo ten to stary zgred .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |