sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Atlas nienawiści 2020

precz_z_wiatrakami chorobe nerową to juz ma czyli paranoje wiatraczna na pdołozu zawisći materialnej która spwodowała u niego powazny rozrost gula który mu na przednie płaty mózgowe naciska blokują normalne myślenie.

facmen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Atlas nienawiści 2020

A jak się dzierżawa skończy albo wiatrak się zużyje, to przysłowiowy chłop będzie mógł dalej sobie pole orać. Pod warunkiem, że wydłubie z ziemi, chyba palcem, tych kilkaset ton betonu. Ale to pryszcz...

Nie. To ja w tym zwiazku jestem ostatnim chamem. Pierdze, bekam itd.

Kasia..

Czemu dowodu im nie zabrałeś?

facmen

a Ja kupuję świniaka i codziennie z niego coś odkroję i jest codziennie świeże mięsko bo mu odrasta non stop :)))

Kasia..

no właśnie też mam problem z klimatyzacją w tamtym sezonie nabijałem 3 razy i trzymało mi góra miesiąc i cały czynnik gdzieś się ulatniał .Znacie może kogoś kto fachowo potrafił by się zająć klimą ??

u mojego dziecka dwa razy była bardzo pilna sprawa i termin był natychmiast, oczywiście dzięki dr Pyd.
i jestem zadowolona.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org