sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a gdzie są siostry zakonne?

a to w przedbiegach :-)

http://www.youtube.com/watch?v=uqlMS_p9Aik&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=kukXGeWNq6E&feature=endscreen&NR=1

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a gdzie są siostry zakonne?

to sie chlopaki rozspiewali.Wieczorkiem z pewnoscia zajrze heheh

eeeee nic nowego..jak w wiekszosci marketow sprzedaja stara smierdzaca zielona oraz juz czasemplesnia pokryta wedline...doprowadzenie takiej do stanu uzywalnosci jest bardzo proste

pierdzi razem z Tobą ?
pytam poważnie

Moze i tak, ale tam biją na łeb !

wiatraki krecą się nie od dzisiaj nie tylko w cąłej europie ale i tez można ich spotkac duża na terenie naszego kraju. Problem negatywnego wpływu na środowisko i zdrowie ludzi był nie od dzisiaj podnoszony w większości do rangi zbiorowej histeri. Przperowadzone a tej sprawie badania stwierdziły jednoznacznie iz nie ma żadnego zagrożenia dla zdrowia ludzi ze strony pracujacych wiatraków. Czestokroć histeria skarżących pwodowała u nich paranoiczne objawy które nie miały zadnego uzasadnienia w rzeczywistości. Owszem wiatraki emitują infradżwięki ale w takim natezeniu ,że nie ma to wpływu na zdrowie ludzi i zwierząt. W tej chwili jest to jedno z nzajczystszych odnawialnych zroel energi i w tym keirunku energetyka winna zmierzac

Na naszym lokalnym podwórku potomków ortrzasaczy gonoju takie inicjatywy przeciw wiatrakowm mają swoje podłoże tylko we wszechobecnym zacofaniu opartym na przeogromenj zazdrości , że sasiad ma lepiej.Te iles tam tysięcy złotych za dzierzawę dla większości potomków lokalnych roztrzasaczy gnoju jest powodem strasznej bezsenności i przemyślen jak tu upierniczyć innym intratny interes. No i tak rozpoczna sie takie wredne pierdzenie węża typu precz_z_wiatrakami któremu moge tylko powiedziec na drzwo głabie z tymi złotymi myślami kozy dymać.

rudy błazen z druhem

odnies im i powiedz zeby sami to jedli.

Wlasnie tak zrobie i oddam tej Pani, ktora mi ja wcisnela

Nie wiem jak teraz jest to postrzegane ale według mnie to mężczyzna powinien zdobywać kobietę czyli on inicjuje seks i jeśli związek ma krótki staż a dziewczyna godzi się na to w tej sytuacji logicznie myśląc jest łatwa, jeśli związek trwa już dłuższy czas to nie powiem bo lubię jak czasem kobieta zainicjuje zbliżenie, ale nie nowo poznana panienka ciągnąca druta w kiblu na dyskotece czy w jakimś barze ;)

Wielu z Was na tym forum chwali ZSEiO NR.6 a tak wogóle jacy są nauczyciele w tej szkole?

ja kupuję w K1 zawsze świeża wędlina i bardzo miła obsługa.

Kasia..

Ułożę płytki za darmo, a nawet dopłacę bo nimam roboty :P

rudy błazen z druhem

Sprzedam sprawną sprężarkę do mondeo

W biurowcu obok pks na piłsudskiego jest firma.

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, pewnie osądzasz innych względem siebie ale skoro piszesz posty na forum przez większość doby nie dziw się, że akurat Twoje doświadczenie nie jest zbyt spore.

a ja coś dzisiaj bojowo nastawiony

http://www.youtube.com/watch?v=kEORJ3_EQ_A&feature=related

Kasia..

Omania Ty mi tu nie szprechaj a do domu już !!;)
http://www.youtube.com/watch?v=CVqaKTegd0o

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org