Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PIS musi odejść, aby esbekom żyło się lepiej, a Polakom gorzej. |
Które liceum lepiej wybrac? 1 Lo czy II Lo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PIS musi odejść, aby esbekom żyło się lepiej, a Polakom gorzej. |
Nigdzie nie napisałem, że wiatraki mają stać ludziom pod oknami, jest całe mnóstwo miejsc w kraju gdzie mogą stać w odpowiedniej odległości (np. 1km, a nie wzięte z sufitu 10-15) i spełniać swoje zadanie. Nie twierdzę też, że mogą one być jedynym źródłem energii dla kraju bo nie mogą, ale w obecnych czasach, czy się to komuś podoba czy nie, musimy ograniczać emisję tzw. gazów cieplarnianych i dlatego każda alternatywa powinna być brana pod uwagę. Ty natomiast od razu w czambuł potępiasz wiatraki, wszystko co z nimi związane i ludzi którzy mają inne zdanie. Prawda jest taka, że każda działalność człowieka wpływa na zwierzęta, więc podnoszenie akurat tego argumentu jest bez sensu, bo więcej ptaków ginie w zderzeniach z samochodami czy samolotami. A wracając do naszego wiatraczka, to zauważcie, że stoi on całkiem niedaleko miejskiej ciepłowni, i myślę, że jego wpływ na okoliczne środowisko można przyrównać do pierdnięcia w trakcie huraganu.
|
|
zwrot dostałem po trzech tygodniach od złożenia zeznania, przelew na konto
|
|
Czy możecie polecić kogoś w Łomży kto naprawia sprężarki powietrza klimatyzacji? rudy błazen z druhem
|
|
też polecam EKONOM! chętnie bym tam wróciła
|
|
Tak owszem .wiążą się z tym jednak dodatkowe wizyty u dr.Który tani nie jest.Ostatnio to było 120 za 10 min.badania.
|
|
best niewysiliłeś się potrafisz patrzeć na błędy ja odpisuje na taki temat kilka sekund więc w dupie mam pisownie ale jak masz ochotę czytać moje posty to będę pisał wolniej nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
85-120 zł sufit.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |