Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polski katolicyzm jest dziecinny |
Nieraz lubili ustawic sie na Zawadzkiej (zaraz za slupkiem) jak skreca sie na osiedle Ks.Anny i polowali na jadacych od strony Stokrotki w strone Sikorskiego. Stawiali tez foto... przy Szosie Zambrowskiej skierowany w strone Zambrowa i ,klikali' tych ktorzy zaczynali rozwijac sie zaczynajacymi sie dwoma pasami. Te ...jki to gorsza plaga w miescie jak policja!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polski katolicyzm jest dziecinny |
na allegro to ciężko o taki rozmiar bo to jest do felg oryginalnych luzu nie powinno być ale jednak jakiś jest
|
|
Dziękuje za te informacje już nawiązalem kontakt
|
|
To racja zwłaszcza że obecnie zakłady zajmujące kilkanaście hektarów zatrudniają po najwyżej 500 osób czyli Łomży potrzeba 10 takich zakładów! http://www.AWSurveys.com?R=andreo -ankiety dobrze płatne
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: paplik (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 11-04-12 14:14 Choć pisze rozwlekle i zawile, to jednak z głębokim sensem, tylko, że w kato-landzie jakim jest Polska, ludzie są tak zindoktrynowani, że nikomu nie chcę się w takie oczywiste prawdy o kościele zagłębić. Andrzej tafia więc w pustkę, którą spowodowało kościelne pranie mózgów.... Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga "Czy Bóg jest? Nie wiem... lecz nie wierzę, by kapłan wiedział coś o Bogu." — Tadeusz Kotarbiński ___________________________________________________________ Choć piszę rozwlekle i zawile, to jednak z głębokim sensem, tylko, że w kato-landzie jakim jest Polska, ludzie są tak zindoktrynowani, że nielicznym chce się w takie oczywiste prawdy o kościele zagłębić. Mr_Andrzej tafia więc w społeczną przestrzeń, którą spowodowało kościelne - religijne pranie mózgów.... Szanowny przedmówco przedstawiający się paplik Jeśli to mówisz to znaczy że słowa "nikomu" i "pustkę" można spokojnie poddać przemianie co "nawróci" społeczny sens Twojej wypowiedzi świadczący o tym że nie jest jeszcze tak źle jak mówisz - dopóki są ludzie podobni do Ciebie. Z poważaniem Andrzej To nie ateiści i to nie poganie zamordowali życie Boże to nie ateiści i nie poganie religijnie zaszczuli i ukrzyżowali życie Boże razem z Jezusem - dobrym człowiekiem "synem (dzieckiem) bożym" boskim - cudownym facetem którego pokochało nie tylko wiele kobiet. Jezusa zaszczuli i ukrzyżowali religijni głęboko wierzący współwyznawcy przykładnie czczący wspólnego Boga Ojca i posłuszni - bezgranicznie - bezkrytycznie oddani swoim kapłanom - ojcom duchowym takim religijnym przywódcom jak Ci nasi biskupi i inni księża również rzymskokatoliccy. O czym to świadczy ...
|
|
1 na NFZ za darmo :)
|
|
i ciastka :)
|
|
Podbijam temat.
|
|
znajomy88 no właśnie mnie też dziwi gdzie jest głos tych wygadanych kobietek :) Mój rocznik to 89 i z przerażeniem zauważam, że dziś im młodsza tym bardziej bezpośrednia i niecierpliwa ;)
|
|
"oby były pozytywne" -nie rozumiem takiego podejścia. Chyba negatywne opinie też są bardzo istnotne. Co z tego,że ktoś będzie zachwalał lokal jeśli jest wiele niedociągnięć. Mnie Dwór podoba się bardzo,ale tylko wizualnie,ze zdjęć,bo tam nie byłam. Życzę wszystkiego dobrego i udanej zabawy weselnej gdziekolwiek by się nie odbyła :-) rudy błazen z druhem
|
|
|
pani mecenas też...
|
|
ojojjo co sie porobilo ..
|
|
sędzia Jurgielewicz to bardzo profesjonalna i dokładna osoba. Sprawy prowadzi bardzo skrupulatnie i zanim wyda w sprawie wyrok to wszystko dokładnie sprawdzi. Często z tego powodu budzi u innych irytację bo jej skrupulatnośc i wnikliwośc czasami jest żle postrzegana. Poza tym jest niezwykle profesjonalna i dobrze przygotowana do pełnienia tej funkcji. A odnośnie sprawiedliwości to sprawa jest bardzo prosta . Zwróćcie uwagę ,że sam posąg Temity ma zakryte oczy - więc znaczy sie ,że słucha i to dużo słucha i to jej podstawowy zmysł postrzegania. Tak więc jak przedstawisz siebie , swoje intencje i obraz sprawy takie wyrobisz o sobie i sprawie przeświadczenie i taki będzie wyrok. Nie po to też wymyslili adwokatów którzy biegli w sztuce przedstawiania bajeru i znajomości słabości jaki i siły prawa do tego własnie służą. Patrz procesy w amerykanskich sądach.
|
|
Ja lubię a i tak jestem lewak i pedał i wyborca po :):) rudy błazen z druhem
|
|
Ajajaj!!! A gdyby spektakl się odbył w Nowej Sali itd, byłby zaraz lament, że kler zbija kasę na biletach. Żeście są przewidywalni. urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |