Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Standardy WHO to nie bajka o żelaznym wilku. „Warto Rozmawiać” o dyktaturze LGBT i obronie rodzin |
W ekonomie, to zależy od tego czy chcesz iść do technikum czy liceum, no i przede wszystkim od kierunku. Ogólnie polecam ekonom zajebi*ta szkoła ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Standardy WHO to nie bajka o żelaznym wilku. „Warto Rozmawiać” o dyktaturze LGBT i obronie rodzin |
zezowate wynik wyszukania Wyszukiwarka Około 40 wyników (0,90 s) szybko kontaktujesz się z adwokatem:))))))
|
|
Re: Standardy WHO to nie bajka o żelaznym wilku. „Warto Rozmawiać” o dyktaturze LGBT i obronie rodzin |
http://www.youtube.com/watch?v=yhuPiBZHvLE a moze to MMM MMM MMM MMM...
|
|
wydaje mi się, że gdzieś czytałam, iż fotoradar nawet przenośny MUSI być oznakowany tzn. mysi być tablica z info o kontroli wystawiona w przeciwnym razie mandat nie jest ważny...
|
|
Łomża dostała dofinansowanie 18 mln na przygotowanie terenów inwestycyjnych. Sęk w tym, że to mogą być zmarnowane pieniądze, powstanie pewnie kilkadziesiąt miejsc pracy za tak ogromną kwotę. Przykładów nie trzeba szukać daleko, taki Zambrów, działa tam jedna firma na tego typu terenach i zatrudnia kilkanaście osób. Takie sztuczne twory nie sprawdzają się w miejscowościach typu Łomża, nawet jak obejmą to strefą ekonomiczną. Miasto powinno te pieniądze zainwestować w stworzenie całkowitego planu zagospodarowania przestrzennego dla Miasta, i ludzie będą wtedy inwestować, budować, wszystko będzie jasne a miasto uzyska realne korzyści. U nas robi się pewne rzeczy od końca, np. podnosi się corocznie podatki od nieruchomości, a wpływy mimo to są mniejsze, jak ostatniego roku... Obciążenia lokalnych przedsiębiorców są z tego tytułu ogromne, szczególnie tych, którzy mają duże hale i magazyny, zamiast przeznaczać pieniądze na inwestycje są tłamszeni przez miasto a w zamian nie dostają wiele... Ostrołęka ma 20-30% mniejsze podatki a miasto co roku zyskuje większe przychody, bez żadnych podwyżek, warto przyjrzeć się temu mechanizmowi.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=F43DsYA6gG8&feature=uploademail Tak gwoli przypomnienia :) Bo aż tu sie dogrzebałem :)
|
|
widze ze kobietka juz się przeterminowała dla faceta i szuka teraz owcy zastępczej hehehehe
|
|
jedną stronę? ja mogę wydrukować
|
|
Kolego belfer, czy Kraska nie leży w granicach administracyjnych miasta Łomża? Kolejny towarzysz zazdrosny o dopłaty :D
|
|
Społeczenstwo oglada filmy typu "czekajac na sobote" a nastepnie przyjmuje to za norme skoro tam sie kurwia to przeciez nic sie nie stanie jesli da mu na 2 randce... nic bardziej mylnego a facet 1 czy 2 z ową "Damą" bedzie mial do czynienia co tez nie pozostaje bez odzwierciedlenia w jego podejsciu do nowo poznanych dziewczat. . . zreszta temat juz chyba przerobiony przez panow powyzej. Czasem patrzac na spoleczenstwo slowa "Pochłonął mnie melanz" coraz czesciej pasuje mi tez do damskiej czesci... pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |