Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pocałuję cię, jeśli mnie nie ugryziesz |
Jak znam życie to u nas takie pasy rowerowe przy poboczu służyłyby za świetne miejsca parkingowe...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pocałuję cię, jeśli mnie nie ugryziesz |
FILEMON PRZY MICKIEWICZA...pawilony w nowych blokach.
|
|
W Mechaniaku jutro będzie plakatowanie i akcja "obowiązkowego" głosowania na Informatyce- dzięki Technic Panie i Panowie,Koleżanki i Koledzy odjeżdża nam ekstraklasa szkółek. Jest potrzeba WIĘKSZEJ MOBILIZACJI, od środy będą dostępne ulotki w sklepiku ŁKS na St. Rynku, kto ma możliwości i determinację w spieraniu akcji Głosuj na MŁKS ŁOMŻA, będzie miał pole do popisu. Promocja przebiega wielotorowo, wśród Nas są Kibice, Sympatycy ŁKS, ale również ludzie nie związani ze sportem, ŁOMŻYNIACY, którzy potrafią, jeśli jest taka potrzeba wesprzeć dobrą sprawę. 1000 głosów to powinna być norma dzienna. Pozdrawiam nocnych "pączkujących" głosy. WARTO GŁOSOWAĆ, WARTO MIEĆ WPŁYW. ŁOMŻYNIACY MAJĄ GŁOS!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
CKPiU na przykoszarowej - państwowe i bezpłatne technika i ogólniak.
|
|
|
Obi to ja też robie spadówę bo innyh u mnie nastrój dzis niz romantyczny :):) Do jutra :) Dobranoc Obi :) cichociemny :) I cała reszta towarzystwa:):)
|
|
|
odradzam pg1 ;]
|
|
w nalezytym pozadku. mialem dzis nader pracowity dzien :) ale jutro zapowiada sie relaks:) for you :) http://www.youtube.com/watch?v=rTI8s0H31ys
|
|
cichy co to miało znaczyć Autor: cichociemny (---.elomza.pl) Data: 29-03-12 22:42 Obi nie uciekaj jeszcze :) ja nie rozumiem, tym bardziej że po tym cisza rudy błazen z druhem
|
|
moze ktos udzieli mi inform.ile trzeba zapacic za opieke nad dzieckiem 8godz.plus minus dla opiekunki.bardzo prosze o inf.bo wogole sie nie orientuje jak to wzglada cenowo...
|
|
cichy :) Taka moja delikatna uwaga gwoli przypomnienia bo albo nie przeczytałes wyżej albo celowo to ignorujesz:):) Więc duzymi literami żebyś wyraźnie zrozumiał :) OMANI MA KTO PRAWIC CZUŁE SŁÓWKA I TWOJE SA CAŁKOWICIE ZBYTECZNE . :) rudy błazen z druhem
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |