Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czopusie, co tam u kolegi Kaczyńskiego TW SB \"Ryszard\" ?Przyjaciel Kaczyńskiego zarabiał lepiej niż prezydent. Kujda dostanie gigantyczną odprawę |
odradzam, można za 650 zł znaleźć, google i telefon się kłaniają, w innej szkole będziesz miał instruktora który będzie wytykał ci błędy i generalnie czegoś nauczy, a u Kaminskiego masz motocykl i śmigaj po placu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czopusie, co tam u kolegi Kaczyńskiego TW SB \\\"Ryszard\\\" ?Przyjaciel Kaczyńskiego zarabiał lepiej niż prezydent. Kujda dostanie gigantyczną odprawę |
Ehhhh ta nasza Omanija :):) Pojawia się i znika, mam na jej punkcie bzika :):) Idem nieutulony w żalu . Ale nie zostawiam was na wcale , jeszcze tu wrócę za jakis czas:):):) Tak że, nie cieszcie sie ci którzy macie na mnie oko :):):)
|
|
Re: Czopusie, co tam u kolegi Kaczyńskiego TW SB \\\"Ryszard\\\" ?Przyjaciel Kaczyńskiego zarabiał lepiej niż prezydent. Kujda dostanie gigantyczną odprawę |
to juz nas niestac na lekarza w szpitalu musimy chodzic do weterynarza szok,co jest z Polskim systemem ubezpieczen.
|
|
wpm czy Ty w ogóle zrozumiałaś pytanie??
|
|
nie.dotyczy, bój się Boga! Polska od 5 lat Polska ma normalnego, zdrowego na umyśle Premiera z którego możemy być dumni. Pomyśl co by było gdyby Polską rządzili nadal ludzie pokroju kaczyńskich, Leppera, Beger i Hojarskiej.... Moja koleżanka, przed ostatnimi wyborami chciała się powiesić ze strachu bo bała się, że wybory może wygrać PiS. Do dziś ma koszmary gdy wspomina czasy reżimu z lat 2006-2007... Na szczęście koszmar się nie powtórzył i jest duża szansa, że nigdy nie wróci. Bo Polacy wiedzą co dla nich najlepsze...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |