sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cały świat POpiera sędziego Juszczyszyna

posluchaj sie taty i mamy. jak im kolo nie pasuje to znaczy ze cos jest z nim nie tak. pomysl zanim sie zlaczysz w jakikolwiek sposob, bo poem bedzie zupa za slona i lomot 3x dziennie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cały świat POpiera sędziego Juszczyszyna

czesc Obi

http://www.youtube.com/watch?v=ViXcKumum2s&ob=av2n

Za taką jedną nieznajoma się rozglądał a nie pilnował kierownicy :):):)

popatrzę czy nigdzie nie ma. na rycerskiej kreci się mały kundelek ale nie przypomina raczej tego. jest czarny mniej więcej do kolana , czerwona obroża

uffff !!!
W końcu i ja dotarłem :):)

cześć cichy
cześć Obi :)
cześc robciu :):)
A gdzież to sie Omania podziewa ???

A i robciu wielka szklana zaginął :):)

Poszli się zalewac czy jak ??
Obi znowu nie dopilnowałaeś !!!!!!!!!!!!!!!:):)

racja Hokus Pokus :):)
Paklaczenie a nie robota !!!

Witam,
Poczytajcie o "związkach zawodowych" :) wystarczy w takim zakladzie piekarniczym zalozyc zwiazki zawodowe i pracodawca juz nie ma takiego monopolu. A nie trzeba duzo osob by zalozyc formalne zwiazki. Malo tego juz tak latwo nie moze zwolnic ludzi ze zwiazków, i mozna wynegocjować wyższe wypłaty. Jesli czujecie sie ze pracodawca zyje w luksusie a wam brakuje na zycie, czyli cos jest nie tak, zakladajcie zwiazki i walczcie o swoje...Zycie macie jedno i czym szybciej zaczniecie walczyc o swoje tym szybciej do czegoś dojdziecie.

50 %WARTOSCI DZIALKO +-

to razem gęby drzemy i nic, :-(

rudy błazen z druhem

Lipka z tego Obi :(
Pewnie z robciem parzą z wielkiej szklany :):)

A my robaczki o suchej gębie siedzimy:(

Obi :)
Sam jestem o nich spokojny :):)
Bo robciu w swoją szklanę zapatrzony że nie Omania mu w głowie :):)

Omania , ech żmijka jedna odpełzła w pogoni za światłem,

Omania :):):)
Moje Słoneczko :):)

Jesteś moja kokaina :):)

Dobranoc :):)

rudy błazen z druhem

Oczywiście, ewidentna strata dla miasta. College miał świetny poziom, przynajmniej parę lat temu, bo po nowej maturze przyszły trochę matołki, aczkolwiek nie chcę ulegać generalizacji, z pewnością byli zarówno świetni studenci jak i słabsi, jednak faktem jest, że NOWA matura to przysłowiowa bzdura i bardzo obniżyła poziom publicznego kolegium jak i zresztą wszędzie indziej. College zawsze będzie miał przewagę na PWSIP z racji takiej iż po skończeniu college'u jechało się na Uniwersytet Warszawski i tam zdawało wszelkie egzaminy (takie same jak kierunki dzienne). Jak zdałeś miałeś dyplom UW i prestiż, a co po tej łomżyńskiej szkółce? Czy to jest jakaś renoma na polskim rynku edukacyjnym? Szczerze wątpię. Aczkolwiek dobrze, bardzo dobrze, że jest w ogóle anglistyka w Łomży, nie mniej jednak lepiej by istniało Kolegium NKJO pod patronatem UW i z jego egzaminami niż kierunek w łomżyńskiej szkole wyższej. Niestety, jest jak jest i trzeba się z tym pogodzić. Podsumowując - smutna wiadomość.

ja mam chęć pobiegać za piłką :)

pozdrawiam:)

co ty niema problemu zezowaty szuka drugie garazu za 40 tysiecy a tak na powaznie wogole maskara sie dzieje na samym allegro 480 nieruchomosci z lomzy do sprzedania 148 do wynajecia 672 samochody na sprzedanie a mieszkancow wciaz ubywa poczekajmy na nowe galerie wskazniki pojda x2 ale coz tam niektorym dobrze sie zyje w tym grajdole

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org