Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cały świat POpiera sędziego Juszczyszyna |
posluchaj sie taty i mamy. jak im kolo nie pasuje to znaczy ze cos jest z nim nie tak. pomysl zanim sie zlaczysz w jakikolwiek sposob, bo poem bedzie zupa za slona i lomot 3x dziennie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cały świat POpiera sędziego Juszczyszyna |
|
Za taką jedną nieznajoma się rozglądał a nie pilnował kierownicy :):):)
|
|
popatrzę czy nigdzie nie ma. na rycerskiej kreci się mały kundelek ale nie przypomina raczej tego. jest czarny mniej więcej do kolana , czerwona obroża
|
|
uffff !!! W końcu i ja dotarłem :):) cześć cichy cześć Obi :) cześc robciu :):) A gdzież to sie Omania podziewa ??? A i robciu wielka szklana zaginął :):) Poszli się zalewac czy jak ?? Obi znowu nie dopilnowałaeś !!!!!!!!!!!!!!!:):)
|
|
racja Hokus Pokus :):) Paklaczenie a nie robota !!!
|
|
Witam, Poczytajcie o "związkach zawodowych" :) wystarczy w takim zakladzie piekarniczym zalozyc zwiazki zawodowe i pracodawca juz nie ma takiego monopolu. A nie trzeba duzo osob by zalozyc formalne zwiazki. Malo tego juz tak latwo nie moze zwolnic ludzi ze zwiazków, i mozna wynegocjować wyższe wypłaty. Jesli czujecie sie ze pracodawca zyje w luksusie a wam brakuje na zycie, czyli cos jest nie tak, zakladajcie zwiazki i walczcie o swoje...Zycie macie jedno i czym szybciej zaczniecie walczyc o swoje tym szybciej do czegoś dojdziecie.
|
|
50 %WARTOSCI DZIALKO +-
|
|
to razem gęby drzemy i nic, :-( rudy błazen z druhem
|
|
Lipka z tego Obi :( Pewnie z robciem parzą z wielkiej szklany :):) A my robaczki o suchej gębie siedzimy:(
|
|
Obi :) Sam jestem o nich spokojny :):) Bo robciu w swoją szklanę zapatrzony że nie Omania mu w głowie :):)
|
|
Omania , ech żmijka jedna odpełzła w pogoni za światłem,
|
|
Omania :):):) Moje Słoneczko :):) Jesteś moja kokaina :):) Dobranoc :):) rudy błazen z druhem
|
|
Oczywiście, ewidentna strata dla miasta. College miał świetny poziom, przynajmniej parę lat temu, bo po nowej maturze przyszły trochę matołki, aczkolwiek nie chcę ulegać generalizacji, z pewnością byli zarówno świetni studenci jak i słabsi, jednak faktem jest, że NOWA matura to przysłowiowa bzdura i bardzo obniżyła poziom publicznego kolegium jak i zresztą wszędzie indziej. College zawsze będzie miał przewagę na PWSIP z racji takiej iż po skończeniu college'u jechało się na Uniwersytet Warszawski i tam zdawało wszelkie egzaminy (takie same jak kierunki dzienne). Jak zdałeś miałeś dyplom UW i prestiż, a co po tej łomżyńskiej szkółce? Czy to jest jakaś renoma na polskim rynku edukacyjnym? Szczerze wątpię. Aczkolwiek dobrze, bardzo dobrze, że jest w ogóle anglistyka w Łomży, nie mniej jednak lepiej by istniało Kolegium NKJO pod patronatem UW i z jego egzaminami niż kierunek w łomżyńskiej szkole wyższej. Niestety, jest jak jest i trzeba się z tym pogodzić. Podsumowując - smutna wiadomość.
|
|
ja mam chęć pobiegać za piłką :) pozdrawiam:)
|
|
co ty niema problemu zezowaty szuka drugie garazu za 40 tysiecy a tak na powaznie wogole maskara sie dzieje na samym allegro 480 nieruchomosci z lomzy do sprzedania 148 do wynajecia 672 samochody na sprzedanie a mieszkancow wciaz ubywa poczekajmy na nowe galerie wskazniki pojda x2 ale coz tam niektorym dobrze sie zyje w tym grajdole
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |