Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sędziowska mafia |
Możesz wziąć piętnaście butelek na wymianę i kupić np. tylko pięć piwek. W ten sposób piweczko wyjdzie Ci po 2 złocisze a nie 3,50 i butelek też się pozbędziesz. Ja tak się pozbywam zbędnych butelczyn
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sędziowska mafia |
Treść jest ukryta
|
|
Ile kosztuje przekształcenie działki z rolnej na budowlaną i ile to trwa,koszt? dziekuje za mądre odp.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
może na allegro
|
|
Witam! Mam ogromna prosbe,potrzebuje adresu ewentualnie nr tel do gabinetu masazu.Mam klopoty z kregoslupem ,bole miesni itp. Bede bardzo wdzieczna za podanie namiarow .Dzieki ,pozdrawiam .
|
|
w kauflandzie jest skup w informacji przyjmuja
|
|
a nie ma miejsc dla kobiet?????????
|
|
Wiek raczej nie ma znaczenia :) a zawody w kisielu sobie sami urządzajcie, my potrzebujemy zawodniczek do gry w piłkę nożną a nie fanatyków mokrych podkoszulków.
|
|
gdzie sa wszyscy? moze ogladaja LM?
|
|
BRAWO, BRAWO, BRAWO!!! Dzięki wielkie dla wszystkich Głosujących. ŁOMŻYŃSKA LOKOMOTYWA SIĘ ROZPĘDZA :) MAMY REKORD !!! Ponad 400 g/d a dzień się jeszcze nie skończył. Zgłasza się coraz więcej Koordynatorów szkół więc możemy liczyć na dalszy progres. Widać, że możemy się Zjednoczyć wokół dobrej sprawy...SUPER!!! Zachęcamy pozostałych do oddawanie GŁOSÓW wystarczy kliknąć na niebieski baner niżej, to proste i uwaga...wciągające
|
|
Hehe ja tam za nieznajomą się nierozglądałem, ale nie powiem, miło się rozmawiało. Też udupiłem egzamin:/ Egzaminator był supcio poprostu.....żałosne.... Kiedy lecimy na powtórkę z rozrywki?:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |