Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
im więcej ma za uszai tym bardziej nadaje się na PiSlamskiego sędziego |
Ja 2 lata temu chodziłem ze 2 dni chyba do 4 gabinetów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: im więcej ma za uszai tym bardziej nadaje się na PiSlamskiego sędziego |
Kto w lomzy montuje sprzedaje szamba i przydomowe oczyszczalnie..lub w ok lomzy dzieki za info
|
|
powiem tak mechaniak jest jedno najlepszych szkół w łomzy sam tam uczeszczałem do matury przygotuje was rewelacyjnie przeciez o to chodzi Zawodówki od razu nie proponuje jezeli masz zainteresowanie do mechaniki samochodowej naprawy to zawodówka tak. Jezeli słabo bedziesz sie uczył to atomatycznie przeniosą ciebie do zawodówki . Najtrudniejsze przedmioty na technika mechanika to technika mechaniczna przez 2 lata podstawy konstrukcji maszyn zregóły te przedmioty z matematyką Pięta achillesowa kazdego ucznia jest jezyk polski . szkoła jest naprawde dobra polecam
|
|
chcesz z drenami , na bakterie czy bez ? jaka wielkość ?, urbi et orbi !
|
|
nie trzeba zadnych ksiazeczek ze soba nic. Wyglada to tak wchodzisz podpisujesz tam cos ... i wychodzisz cale badanie. NIE BÓJ SIĘ ! :)
|
|
nie raczej bo jest tylko jeden i to bardzo długo . mam cere podatną strasznie na wszelkie choroby skórne w zeszłym roku miałam trądzik różowaty ale to jest coś innego. ale dzięki za pomysł:)
|
|
ahhh te dziewczynki co do rączki to do buzi.... na przyszłość myjcie sie !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |