Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poniżajace traktownie Polaków |
Też jestem zaskoczona faktem tego zaświadczenia ale jak trzeba... Właśnie jutro zamierzam się tam wybrać i sprawdzić to :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poniżajace traktownie Polaków |
aranis ty tez zebys myslal to niewypisywal bys tych swoich zali i smutkow zaparkowl bys poprostu obok i olal goscia
|
|
dobry pomysł:) pozdrawiam:)
|
|
U pana Kopanczyka na Mazowieckiej,profesjonalnie,super gosc! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nie wiem jak to sie stalo, wedlug niektorych, ale kurs z egzaminem zrobilem w miesiac i o dziwo za pierwszym podejsciem zdalem i nie jezdzilem autem bez prawka.. Kurs robilem na Dmowskiego u Gorskiego. Bylo to pare lat temu, ale jako jedyny mialem wtedy skonczone 18 wiec zalezalo mi na czasie, ustawili mi godziny tak, ze wszystko wyjezdzilem i poszedlem na egzamin. Mozesz spokojnie do nich zadzwonic i sie dopytac co i jak, numer na pewno bedzie w necie. I tak wyjezdzasz tyle samo godzin przed egzaminem, a czy to w miesiac czy 3mies nie robi zadnej roznicy, tylko rozklada sie w czasie, no chyba ze masz marnego instruktora to i w rok nie nauczy.
|
|
ty gruba ryba to nawet do obsługi betoniarki sie nie nadajesz nie wspominajac już o pepees-ie :):):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |