Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ekologizm jest częścią większej rewolucji. Dr Aldona Ciborowska dla PCh24.pl [VIDEO] |
hehe ... Polecam allegro.pl bez problemu znajdziesz tam nabywców , odbierzesz przelew i wyślesz doładowanie ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ekologizm jest częścią większej rewolucji. Dr Aldona Ciborowska dla PCh24.pl [VIDEO] |
Byłem w tym ''Kebabie'' Dla mnie żadna rewelacja taki sam jak dziesiątki innych w Łomży.
|
|
Re: Ekologizm jest częścią większej rewolucji. Dr Aldona Ciborowska dla PCh24.pl [VIDEO] |
Przykre ,że rząd na każdym kroku szuka oszczędności kosztem obywateli a nie zaczyna od siebie... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Bardzo dobry pomysł ;)
|
|
Myślę ,że więcej niż 80 zł Ci nie dadzą.
|
|
dam 33zl
|
|
Dziś ok godziny 17-tej na ulicy Przykoszarowej 31 na szybę mojego samochodu spadła nietypowa zguba!!! Były to piękne czerwone koronkowe..... majteczki typu stringi ;) Proszę bez głupich podtekstów! Na pewno zostały komuś zabrane z balkonu przez dzisiejszy wiatr, miały przypięty żółty spinacz.Jeżeli ktoś szuka tej zguby proszę o kontakt.To nie jest żaden żart!!!Może to były czyjeś ulubione:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |