Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To prawda, że czopom PiSdowskim po nowym roku będą za darmo rozdawać globusy Polski? |
zezowate nieszczęście prosiłem aby debile się nie wypowiadali .... a swoją drogą wysil się bardziej następnym razem tylko na tyle Cie stać ? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To prawda, że czopom PiSdowskim po nowym roku będą za darmo rozdawać globusy Polski? |
Autor: kmetels kmetels , jak narozrabiałeś a pustak jesteś i na grzywnę nie stać , to łopata/miotła i jedziesz !
|
|
Re: To prawda, że czopom PiSdowskim po nowym roku będą za darmo rozdawać globusy Polski? |
Co sądzicie o kebabie na ul.Krótkiej byłem ostatnio i naprawdę lepszego kebaba jeszcze nikt mi nie ukręcił a już jadłem w całej Łomży i nie tylko mam nadzieję że się nie sp****,i ogarną trochę ten lokal podobno ten chłopaczek co kręci kebsy jest profesjonalnym kucharzem z Turcji i tam odbywał praktykę jakiś dziadek tam gadał.Co sądzicie o tym kebabie?
|
|
800 złotych lub 600 złotych
|
|
to nie chodzi o to ze musialem isc kawal pieszo chodzi o to ze taka sytuacje powtarza sie juz ktorys raz i to zawsze jest albo bkl albo bgr ja nie jestem jakos specjalnie uprzedzony ale ile to mozna jak nie na srodku na chodniku to na 2 msc na parkingu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |