Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego w bożonarodzeniowej szopce nie ma... |
Tylko się zapytałem. Nie mam na celu tu nikogo obrażać Pozdrowienia ślę ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego w bożonarodzeniowej szopce nie ma... |
BEZCZELNIE się kompromitujesz Obelix , to co TERAZ przytoczyłeś potwierdza tylko fakt , że obaj z marudą sobie za dużo pozwoliliście . Ty dziś 18.03.12. T : Kto kocha " zezowate szczęście" , a on - maruda wczoraj 17.03.12. T :zezus & madziara .......założyliście po nowym temacie W CELU ??? NO WŁAŚNIE , JAKIM ? Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 18-03-12 01:03 Obelix , z Tobą za krótko się znamy i JA NIGDY pierwszy nie wyjechałem z jakimkolwiek komentarzem pod Twoim adresem , a Ty - TAK ! odszukać posty i tematy ? Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 18-03-12 01:23 Obelix moje chamstwo , moja sprawa , dupy nikomu nie będę lizał , do Ciebie PIERWSZY się NIGDY nie zwracałem , jak ktoś nie rozumie grzecznie to trzeba dosadnie znajdż CHOCIAŻ JEDEN mój post gdy pierwszy Cię komentowałem PS: zwrócę TERAZ uwagę i na Wasze wulgaryzmy Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 18-03-12 02:00 maruda, to nie rzucaj inwektyw , poszukaj ! gdzie tak ubliżyłem _maly_emu , że go tak bronisz ? Obelix , a czemu miała służyć ta prowokacja , ja się do Ciebie nie zwracałem , co bawi Cię to jak sugerujesz złośliwie coś o zdrowych czy chorych dzieciach ? Może miałem Ciebie grzecznie prosić ? Ty tez już kilka razy z czymś PIERWSZY wyjechałeś pod moim adresem , zgoda co prawda bez wulgaryzmów , ale w prowokacyjny ośmieszający sposób , CZYM chciałeś błysnąć ? Jeszcze jedno : JA ZAWSZE ZWRACAM I ZWRACAŁEM SIĘ DO WAS Z SZACUNKIEM I PRZEZ ' WIELKĄ " LITERĘ , nie per ty ! Jak ktoś na to zasługuje , to i tak jego traktuję , jak nie - to z chamem trzeba walczyć po chamsku , Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 18-03-12 01:34 maruda, zastanów się o czym piszesz , gdzie np w temacie : Fajne gry , czy w temacie : Ratlerek , czy jakimś ostatnim użyłem wulgaryzmów ? podaj przykład ! Kasia..
|
|
po co niemowlakowi buty ?
|
|
|
Witam, czy hydraulik wzywany ze spółdzielni bierze kasę za tzw. robociznę, czy tylko za ewentualne materiały, których musi użyć? I czy wezwany po 16 przyjedzie w ogóle a jeśli tak to czy nie za jakąś dodatkową opłatą ze względu na porę? Jeśli ktoś coś wie, z góry dzięki za odpowiedź! Kasia..
|
|
|
|
|