Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Międzynarodowy Trybunał Karny |
No ale jakby on wyglądał w złoconych szatach, w tanim samochodzie?!? Tak przynajmniej jakieś panienki wyrwie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Międzynarodowy Trybunał Karny |
ja polecam firmę decoteam24, zamawiasz w sieci, sama montujesz, świetna sprawa :)
|
|
Ale ja jeszcze rosnę ,a Ty to może jedynie w korzeń.-:)
|
|
Dobra robota! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
Wczoraj w OBIEKTYWIE podano informację o rozliczeniu ciepła za pomocą podzielników w mieszkaniu 80m kwadr. w jednej ze Sp-ni mieszkaniowych w B-stoku.UWAGA!!! Do zaliczki za poprzedni sezon grzewczy wynoszącej ok.3 tys.zł.sp-nia wyliczyła,że wŁaścicielka ma dopłacić 11 tys czyli zo ogrzewanie tego mieszkania wysz ło ok.14 tys.zł.czyli tyle ile trzeba byłoby zapłacić za węgiel do ogrzania 3 domków jednorodzinnych o pow.140 mkw.Reasumując uważam,że podzielniki w naszych mieszkaniach służą do zbijania kasy ,ale nie przez lokatorów.
|
|
A tak bez jaj to teraz nie wiem ile ważę ,bo wczoraj pisali ,że sprzedałem ,a dziś jeszcze się nie ważyłem.
|
|
jak masz balustradę tradycyjną z pionowych prętów , podjedz na Kierzkową do ogrodniczego , tam kupisz plastikową siatkę i sama przeplecierz pomiędzy prętami
|
|
a każdy dobry chłopak nie ma panny
|
|
Jak chodzi o siatkę to mam taką na ryby mogę odsprzedać, a jeśli chodzi o kota to zależy, bo jak to jest twój i jest I piętro to odległość do ziemi spoko. Mój kot skacze sobie tak dla rozrywki i myślałem wziąć go wyżej, tylko się boję że zażąda by mu kupić szelki i bunjee. rudy błazen z druhem
|
|
Nie żałuj kasy na kota ,kup parę metrów więcej.
|
|
Marka Renault najwiecej ze swojej renomy straciła właśnie dzieki Lagunie II. Nie wiem jak benzyniaki,ale diesle to straszne ścierwo. Psuje sie wszystko co powinno i co nie powinno tez,od elektryki po jakieś napinacze i inne cuda. Wiem ze cena napewno jest atrakcyjna,zastanow sie jednak dlaczego :)
|
|
maruda cytuję twoje słowa , z małymi modyfikacjami : nowy TEMAT : Rozmowy o korzeniu , czyli romans smerfa ze smykiem - maruda i _maly_ Założyć dla was specjalnie post żebyście nie zaśmiecali tematu o Krav Maga , po co macie tu robić niepotrzebny kocioł ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
mały :) Mam do ciebie słabość, tyle razy pod trzepakiem mi pomagałeś , trzepałeś za mnie kiedy opadłem z sił , podtrzymywałeś mnie na duchu kiedy zapał mijał na mrozie . Ale mnie nie pytaj :0 Zapytaj Masumi czy nam dwóm udostępni swój tyłeczek :):):)
|
|
Masumi o gustach się nie dyskutuje , ALE takie CUŚ to Ty dziewczyno szoku dostaniesz ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |