Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szwagier, Tusk i Kalisz. |
ktoś już wcześniej napisał to , może pomogę : Klikamy https://apps.facebook.com/tylko-taniec/v/4f634d86e9e7f90001000007 Materiał filmowy należy zobaczyć do końca. Wtedy dostępny jest przycisk głosowania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szwagier, Tusk i Kalisz. |
Nie no ,myślałem że żeście pozbyli się wszystkich w Jedwabnym. łomżyńscy RASIŚCI
|
|
babcynej
|
|
Bo jak to tradycyjnie po polsku i czy mieszkanie lokatorskie, czy własnościowe to najemca ma 3 prawa: 1. milczeć, 2.słuchać, 3.płacić, a jeśli ktoś ma z tym problem to najlepiej kupić swój dom, wtedy może liczyć na oszczędności, lecz całe szczęście, że nadchodzi wiosna, to może i niektórzy w blokach jeszcze coś zaoszczędzą.
|
|
To 4 piętro, a mój kociak z tego co dzisiaj zobaczyłam na lęk wysokości nie narzeka.....;)
|
|
moze i smacznie ale kolacja dla 2 osob, pizza z salatka bez pieczywa plus napoje i rachunek ponad 60zl, to jednak duzo.
|
|
Ciekawy temat , mnie nie interesuje , ALE jest tu taki jeden z rozdwojoną jażnią , co żony szukał na forum w lutym 2011 r , może się załapać , nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie obrażaj uczciwych ludzi imbecylu!!! Nie będę pisał sam ze sobą! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
znam takiego jednego piekarza z Piątnicy , może z nim ?
|
|
porażką to jest fakt, że pchają wielkie galerie w głąb miasta niszcząc lokalny rynek... nawet sklepy spożywcze. Już te miejsca pracy miał zapewnić Kaufland i Stokrotka, a jak na razie to widzę, że sporo sklepów zostaje zamykanych w Łomży... Nawet spożywki...Czemu by nie robić galerii, ale na obrzeżach, by miasto mogło się rozszerzać ? Ehhh czasem brak słów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |