Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawda jest taka, |
Z tą pizzą to jest tak jak z kebabem - spolszczone danie kuchni tureckiej , gdzie wszędzie wciskają mam jako zapychacz kiszoną czy to surową kapustę . To gdzie dostaniemy PRAWDZIWY kebab ( nie döner kebab) , tylko szaszłyk z pieczonego , mielonego mięsa ? " Ma być dużo i tanio. " to kup w Biedronce 2 za 1 , będzie jak znalazł facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawda jest taka, |
Obelix , widzę że bawi Cię ta prowokacja , CZEMU TO MA SŁUŻYĆ ? wypowie się paru gimnazjalistów i będzie dla Ciebie to wiarygodna opinia ? pisałeś wcześniej , że jestem niedojrzały emocjonalnie , a ten Twój temat o czym świadczy ? Tu gdyby nie Autor: nie.dotyczy , 99% dzieci nie miałoby zielonego pojęcia z czym to powiązać !
|
|
Andrzej po co kopiujesz i wklejasz te swoje wypociny do różnych wątków niemających nic wspólnego z tym co piszesz?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No i już musiał mnie obrazić .. W zapytaniu stoi jasno z czym się kojarzy... Mnie się kojarzy z niepłaconymi alimentami, o których czytałem w jego poście, który założył żeby zniszczyć AndyC... Stąd wnioskuje o dziecku... Swoją drogą osobiście nie znam "zezowatego szczęścia" ale nie będę ukrywał że mentalnie zakochałem się w nim.
|
|
a to jak jeszcze z automatem to inna sprawa,widzę że na pieniądzach śpisz. Panie Januszu,pewnie jak Pan to czyta to już śię Panu mordka śmieję .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |