niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Staną przed sądem: „Niczego nie żałujemy. Mówimy o człowieku, który odurzył i zgwałcił 13-latkę, a przyjmowany jest z honorami”

mały :)
A ty sie na boks napatrzyłes , nie atakuj nas przypadkiem :):)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Staną przed sądem: „Niczego nie żałujemy. Mówimy o człowieku, który odurzył i zgwałcił 13-latkę, a przyjmowany jest z honorami”

Dooobrej nocki ;))))
http://www.youtube.com/watch?v=bHdutRjXPVE

Kasia..

Re: Staną przed sądem: „Niczego nie żałujemy. Mówimy o człowieku, który odurzył i zgwałcił 13-latkę, a przyjmowany jest z honorami”

Obelix to wlej jednego i pójdę spać.

Hmm... należało by sprawdzić bo brzmi dosyć kusząco...oby tylko ciepla pogoda się utrzymała to szybciej się wyschnie ^ ^

Byłam, spróbowałam, nie polecam... Pizzy nie jadłam więc na jej temat się nie wypowiem,ale:
- sałatka pollo (z kurczakiem) sposób podania ok, ale myśleli chyba że jestem królikiem a nie człowiekiem i zapcham się samą sałatą, sam kurczak (znikoma ilość)wcześniej jakby smażony, a przed podaniem tylko wstawiony do mikrofali i podgrzany do "suchości".
- Chłopak wziął spagetti bolones- jedna wielka mamałyga z koncentratem pomidorowym! Zero smaku zero wyglądu.
- Zamówiliśmy jeszcze pieczywko z salami. Były 3 połówki ciabatty. Ja wzięłam jedną połówkę, mówię twarda jak nie wiadomo co, drugą połówkę zjadł chłopak który też orzekł,że zęby można sobie połamać, trzecią zjedliśmy na pół bo okazało się że jest miękka i była prawdopodobnie z dzisiejszej dostawy, a pozostałe dwie nie wiadomo z kiedy (może tydzień już leżały)... szkoda,że 2 pierwsze zjedliśmy (ahh ten głód;p) bo w innym wypadku byśmy dali kucharzowi niech sam sobie łamie zęby na starej bułce!(była na prawdę twarda!) przykro mi to pisać bo nie jestem zawistna w żaden sposób, ale pizzy szansy już nie dam, będziemy omijali tą Diabolikę szerokim łukiem!! Radzę się poprawić i traktować ludzi poważnie to i klienci się odwdzięczą.

megan

http://www.youtube.com/watch?v=rWHv2KaoGxQ

dobrej dobrej i spokojnej

STRANSKY

Obi :):)
Teraz to i ja juz mogę :):):)
Mały , Obi , robciu :):)
To po szkalnie :):)
chluśniem bo usniem Panowie :):)

STRANSKY

no i teraz jest OK

nie lubię sam zalewać robaka ,

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

to wyciagajcie dłoń i szyje bo komu nie sięgnę ten nie pije

STRANSKY

Obi sie juz robi :)

http://www.youtube.com/watch?v=n8Yj-r0k8_w

:):):)

Kasia..

http://www.youtube.com/watch?v=rWHv2KaoGxQ

sorki, szklaneczka mi załoniła

rudy błazen z druhem

Obelix , z Tobą za krótko się znamy i JA NIGDY pierwszy nie wyjechałem z jakimkolwiek komentarzem pod Twoim adresem , a Ty - TAK !

odszukać posty i tematy ?

Kasia..

zezol,

odszukaj , ale i ja mogę to zrobić, a chodzi o twoje forumowe chamstwo, z pewnością jesteś spoko gość ale za szybko ciebie ponosi, a nie jesteśmy tu sami , Tak gwoli przypomnienia. Ja nie użyłem pierwszy słów powszechnie uznanych za wulgarne, w odróżnieniu od ciebie.

STRANSKY

W Łomży NIE ma dobrej pizzy , wszędzie te gnioty co nam serwują nie mają nic wspólnego z prawdziwą pizzą .
Szczytem wszystkiego jest już roszczenie sobie pretensji do miana restauracja/pizzeria WŁOSKA ! Nie potrafią poprawnie napisać nazw własnych pizzy i składu surowcowego .
WSZĘDZIE zamiast mozzarelli używają wyrobów seropodobnych - analogów !

Ciekawa sprawa : pasty robione są ZAWSZE z wcześniej , kilka godzin ( a w skrajnych przypadkach i 2-3 dni ) , gotowanego makaronu jajecznego . Powinno być - mąka " twarda ", ciasto bez jaj .

Sałatki : główny składnik , to najtańsza KAPUSTA PEKIŃSKA - ???

Lasagne : błoto i " paćka " na talerzu ! zamiast sosu beszamelowego śmietana ! w środku najtańsze , tłuste mięso mielone ( z Biedronki ? ) .

STRANSKY

Obelix
moje chamstwo , moja sprawa , dupy nikomu nie będę lizał , do Ciebie PIERWSZY się NIGDY nie zwracałem ,
jak ktoś nie rozumie grzecznie to trzeba dosadnie

znajdż CHOCIAŻ JEDEN mój post gdy pierwszy Cię komentowałem

PS: zwrócę TERAZ uwagę i na Wasze wulgaryzmy

rudy błazen z druhem

No dobra chłopaki :):)
Łykniem bo odwykniem !!!!

Zezus :)
Co by nie było i jak mały by nie prowokował to wcale nie upowaznia Ciebie do uzywania wulgarnego słownictwa:):)
Riposty i owszem bardzo sa wskazane ale nie WULGARYZMY do cholery jasnej !!:)

STRANSKY

nalewam , kto złapie złocistą ciecz ten pije

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

Masakra ...

Zapomniałem dodać że Kobiety i dzieci do lat 13 - 2 zł na obie trybuny.

chcesz wojny ???????
mały ????

STRANSKY

Zezowatemu szczęście jest wszędzie, komentuje wszystko i z tego co czytałem tutaj, ma dziecko z AndyC. :)

zadzwoń jutro po ten nr: 533 14 77 71 postaram się coś załatwić

To prawda

Kiedy Jezus wyszedł na pustynię aby nabrać dystansu do tego co go otaczało a otaczało go religijne społeczeństwo tradycja patriotyzm obrzędy i zwyczaje,

otaczało go życie społeczne wierne i posłuszne Kapłanom a nie Bogu, otaczała go religijna kultura cywilizacji śmierci i społeczne trwanie w niej jako jedynym słusznym porządku z dostosowanym do tego porządku prawem stworzonym z deprawacji Dekalogu i logiki tego co nazwano Bożym objawieniem które Kapłani stosowali do własnych potrzeb realizując własne nie Boże wizje porządku społecznego.

To prawda

Jezus który wychodząc na pustynię zrobił sobie wielki post od religii i Świątyni oraz od relacji z religijnie ogłupionymi współwyznawcami zmagał się z głodem i pragnieniem kuszony praz Szatana diabelskimi sztuczkami.

Szatan za wierność wobec siebie dawał Jezusowi maksymalne zaspokojenie głodu i pragnienie jako obietnicę nieobliczalnego bogactwa i bezgranicznej władzy jaką obecnie kolektywnie posiadają Kapłani Kościoła Rzymskokatolickiego.

Szatan kusił Jezusa obietnicą królestwa które za szatańską wierność oddał by pod tą nieobliczalną władzę rozciągniętą nad światem którą obecnie sprawują słudzy szatana - fałszywi prorocy nieuczciwi kapłani obłudni księża związani posłuszeństwem wobec hipokryzji Arcy kapłanów - biskupów i kardynałów którzy są nie tylko pedofilami będąc zło dziejami własnego zło dziejskiego świętego - nietykalnego interesu świątynnego.

To prawda

Watykan jest jak to królestwo którym szatan kusił Jezusa i które Jezus ostatecznie odrzucił wyrażając sprzeciw wobec szatańskiej manipulacji.
Tej manipulacji nie ulegli Kapłani którzy reaktywowali swoje "królestwo" państwo Watykańskie układając się z Faszystami w 1929 faszystowski rząd włoski Benito Mussoliniego niebezinteresownie dokonał szatańskiego układu Jak Sanhedryn z Herodem i Piłatem wobec życia i śmierci Jezusa.

To prawda

Podobnie Kapłani w Polsce dokonali szatańskich układów z władzą komunistów post komunistów i samorządami budując i odbudowując swoje arcy kapłańskie religijne królestwo jakie mają dzięki szatańskim manipulacjom pozwalającym kapłanom na bezgraniczne i nieobliczalne gromadzenie władzy i majątku które przechodzi już ludzkie pojęcie wobec rozmiaru nadmiaru kapłańskiej obłudy która z tego czepie pożywkę i wydaje zło dziejskie plony owocując ziarnem pomnażanego w ten sposób zła na religijnej ziemi - Tej Ziemi nie tylko religijnej Ziemi Łomżyńskiej.

O czym to świadczy ...

dokladnie , ale lepiej niech sobie szuka innego przeciwnika w swojej wadze wzroście bo ja nie spełniam takich oczekiwań :)

Kasia..

Papa Dance "zagrało" koncert na strzelnicy. Cała Łomża się zleciała, bo za darmochę było. Strzelnica wyglądała jak mrowisko. Nie pamiętam który to rok był, może '89 lub '90.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org