Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie z Francji, nie z Niemiec, skąd rząd skopiował nowe przepisy o sądach to kopia przepisów z ZSRR ! |
oki oki :) Wszyscy wiemy o co chodzi :):) Nie tłumacz się :):) 5.20 zł. się nalezy !!!!! no nie mały ??? :) 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie z Francji, nie z Niemiec, skąd rząd skopiował nowe przepisy o sądach to kopia przepisów z ZSRR ! |
No NIEE!!! Zezowaty był przede mną.W odpowiedziach sprawdziłem;luzak,wykształcenie podstawowe,bezrobotny,wiek powyżej 60lat.Zezol jak nic.
|
|
Re: Nie z Francji, nie z Niemiec, skąd rząd skopiował nowe przepisy o sądach to kopia przepisów z ZSRR ! |
Czy tylko na studiach w Olecku pisze sie o 4 latkach? ***** ***
|
|
Pewnie nie,ale tak sobie pomyślałem,zwłaszcza ,że moja dziewczyna coś tam podobnego pisała.
|
|
..nie gracie czasami w jakieś gry...?? :(((
|
|
witam podczas porządków na strychu znalazłem ręczną maszynę do pisania o nazwie Olivetti Underwood , czy istnieje mozliwosc ze ją ktos kupi TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Nie zazdrość !!!!!!! U nasz będzie gwiazda większego formatu :):):):):):):) Maryla Rodowicz :) Ciekawe tylko czy ta prawdziwa, czy ten Maryl będzie :):) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Po co pytasz ,okrakiem teraz chodzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |