Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ustawa kagańcowa !!! |
takie patriotyczne posunięcia musza być nagłaśniane wszedzie w kazdym dziale. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ustawa kagańcowa !!! |
Księża - Kapłani Nasz / nie nasz* Kler ochrzczony ale tak naprawdę mało chrześcijański który przez dziesiątki lat piętnował materializm i konsumpcjonizm kler który działał w imieniu prawdy wartości Bożych Dekalogu i Ewangelii pokazał tu swoją obłudę ... * niepotrzebne skreślić, skreślone leczyć ... tą samą obłudę którą Jezus obnażał z kapłanów na początku Naszej Ery wobec czego został przez kapłanów jako społecznie niewygodny - religijnie im zagrażający a tym samym przez nich nieporządny zaszczuty i zajebany - ukrzyżowany. Oni nie są inni od kapłanów którzy ukrzyżowali Syna Bożego na Golgocie w tym co świadczy przeciw ich postawie której ofiarą padło życie Boże w społeczeństwie - nie tylko życie według Jezusa. O czym to świadczy ...
|
|
ZapomniałAś:). Z pewnością, a do tego jeszcze PIS, PO, SLD i kogo oni tam jeszcze nie lubią....
|
|
wysyp nowicjuszy na forum w obronie straży !!!!! ZAŁOSNE TO !!! do załozyciela tematu- TEZ JESTEM ZA ZLIKWIDOWANIEM STRAZY MIEJSKIEJ W NASZYM MIESCIE !!!!!!!!!!!!!!
|
|
pocoinaco Widzisz, a jednak kulturą i ogładą można komuś dopiec. Nie potrzeba aż tyle agresji i wulgaryzmu, żeby komuś zajść za skórę. A jeszcze jedno : nie czytałam wszystkich postów, za dużo tego jest, czytałam tylko ostatnie. Nic nie tłumaczy wulgaryzmu, a u ciebie to szok. Opamiętaj się, jesteś kobietą to nie dodaje ci wdzięku, żaden porządny chłopak cię nie zechce.
|
|
Debi40 widzę że chcesz jeszcze pogadać, przecież pisałam ci że skończyłam temat hehe... Własnie oglądam DDTVN tobie tez polecam. Ps. A chłopa mam już 16 lat tego samego, więc nie szukam. A może tobie potrzebny porządny kawaler? Hmmm?
|
|
No patrz, terapeutka z ciebie pełną gębą, .. to co szukamy dla ciebie kawalera. Bo juz mężatka więc odpadam. Zaraz wrzucimy jakieś ogłoszonko na forum. Co ty na to?
|
|
Niestety, ja też mężatka i mam synka. Mam nadzieję, że nie trafi mi się w przyszłości taka synowa (bo nienawidzę agresji i wulgaryzmu).
|
|
może ktoś wyszedł z domu i coś go złapało, zawał lub zator czy tętniak, mogło też tak być. facmen
|
|
Panowie forum jest od zamieszczania takich informacji. Dlaczego na priv? Może ktoś jeszcze też jest zainteresowany? Np. ja :)
|
|
Te wszystkie krawcowe-po nich trzeba poprawiać -a juz ta w Hali ....
|
|
Ale zebyś nie był pokrzywdzony to tak wszystko pozmieniamy i dostaniesz loda kakaowego.
|
|
dali czadu tylko dlaczego tak mało głosów dostają na facebooku?Łomża-głosujcie facmen
|
|
Żałobę , to raczej się NOSI w sercu , a oni to ją OBCHODZĄ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |