Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rydzykowe cegiełki... |
nie chodzi mi o to ze zalozyles ten temat bo moze ktos tez bedzie zainteresowany roznocsszeniem ulotek tylko nire rozumiesz ze tyle tematow zalozyles ze szok i nie ktore sa nie potrzebne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rydzykowe cegiełki... |
to je wywal jak uwarzasz że są niepotzrebne ok ? '
|
|
bartek co ci to przeszkadza ?
|
|
|
P.S : To nie Konstytucja 3-go Maja tylko ulica Małachowskiego... to jest skrzyżowanie na Ulicy Spokojnej ^
|
|
no i burdel sie zrobił z tego forum Apropo admin to jakiś rąbnięty jest za przeproszeniem , tutaj kazdy sobie robi co chce , a do mojej sygnaturki ś.p z herbem Łomży dosadził się p.s : coś forum sie psuje :)
|
|
a gdzie to jest ? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
slyszalem ze bedzie tam mozna wypozyczac skutery sniezne na iles zcasu nie wiem godzina i iles to tam bedzie kosztowac wszystko sie zobaczy co i jak a/Rybno jest jak sie jedzie na stara lomza tyle ze dalej z 15 km od lomzy chyba no moze mniej jak sie na sieniem jedzie;]
|
|
slyszalem ze bedzie tam mozna wypozyczac skutery sniezne na iles zcasu nie wiem godzina i iles to tam bedzie kosztowac wszystko sie zobaczy co i jak a/Rybno jest jak sie jedzie na stara lomza tyle ze dalej z 15 km od lomzy chyba no moze mniej jak sie na sieniem jedzie;]
|
|
Po co sie kazdego czepiacie.Niech pisza to co chca.Z tego co czytam to malo jest dobrych tematow.Nawet ptysiu nieraz pisze z sensem. apostata
|
|
tak KiLeR to ul.Sikorskiego, a ta twoja fotka to rondo przy ul.Zjazd Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Witam! Ja tez ostatnio wybralem sie z kolega posmigac troche na deseczkach. Jestem strasznie zawiedziony:/. Fakt, trasa jest kiepsko przygotowana - ze wzgledu na brak armatek, a wyciag zeczywiscie jest kiepski i za drogi (moim zdaniem kosmicznie drogi). Generalnie gorka nie jest najgorsza, ale zdecydowanie jest za malo sniegu zeby mozna bylo tam poszalec:/
|
|
Niestety myśliwi mogą strzelać do bezpańskich psów (bez kagańca i właściciela) tylko kilkaset metrów od terenów zabudowanych.
|
|
Czasami podczas zapisywania postu w wątku wyświetla się taka informacja: --- ERROR: canceling statement due to statement timeout UPDATE ogolne SET modifystamp = 1138210941 WHERE thread = 49179 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/html/4lomza/forum/include/post_functions.php:385) in /var/html/4lomza/forum/post.php on line 198 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/html/4lomza/forum/include/post_functions.php:385) in /var/html/4lomza/forum/post.php on line 231
|
|
A to było?
|
|
Tyleż samo błędów co w twojej wypowiedzi: Błedy ?? To mało powiedziane czasami ta strona to nie 45lomza tylko jakiś niewiem co bur*** !! nie chce sieczasami wogule włączyć a jak siewączy to bledów od ... i ciut ciut !!
|
|
Gosia, teraz jajko jest mądrzejsze od kury. Dalszy ciąg tematu link poniżej: http://facet.interia.pl/news?inf=703423 apostata
|
|
Maćku, a u Ciebie to miejsce gdzie uczyłem się jeździć na rowerku marki Bolek, a połowa osiedla chodziła latem z ręcznikami i kocami się opalać. (na rowerku startowałem od widocznych na zdjęciu ław do ładowania amunicji bo od ziemi nie potrafiłem się odepchnąć) Dookoła były pola i jednostka wojskowa. To jest strzelnica. :D Przy okazji, gdzie stała ta wieżyczka miejskich wodociągów? Z tej samej mapki co powyżej załączam kolejny skan i pytanie: gdzie to jest? i podchwytliwe pytanie: jak teraz nazywa się ta ulica? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
A ja się cieszę, że jadę na nartki , tralala!
|
|
PTYSIU!!! Ty barani łbie! Wyrzuć ten swój komputerek przez okno, to zaoszczędzisz nam wszystkim nerwowych momentów. Proszę Cię tylko o jedno: ZNIKNIJ Z TEGO FORUM!!! NA ZAWSZE!!! Bo jak nie to naślemy na Ciebie Chucka Norrisa...
|
|
|
sory,ale pierwsze 5 postów wygląda jak rozmowa idiotów
|
|
sorry za taką dużą fotkę Zbych
|
|
Niech Chuck Norris przyłoży ptysiowi i temu wojtiemu kopniaka z półobrotu...
|
|
ja poprosze :)sthich@o2.pl
|
|
A nie wiesz w jakich godzinach kursuje radio taxi?? Bo najbardziej to interesowałoby mnie kursowanie w godzinach rannych na trasie do zatrudniaka!? Jeżdżą dziwnie i nie zatrzymują się na postojach. Codziennie chodzę na różne postoje, na którym wcześniej wieczorem zaobserwowałem jakąś taxi, a tu jak na złość rano ich nie ma. Bardzo to dla mnie dziwne i niepojęte jest, hmmm. Moc tych ludzi jeździ, a normalnie brak jakiegokolwiek oznakowanego rozkładu. Pozdrowienia.
|
|
A niechże se chłopak poćwiczy poruszanie sie po forum...:D Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Jeśli rozdajesz rozkłady to ja też z chęcią bym takie coś poprosiła. magdamail@go2.pl THX
|
|
adaszlomzy@interia.pl :) z 25 przystanku :)
|
|
Suwałki stac na czipowanie ?? ALE ŁOMZY NIE STAC?????????????Jesli nie to wprowadzilabym "psi" obowiązek czipowania psów i wtedy taki "pan" nie wyparlby się swojej "wlasnosci' - a zwłaszcza na wsi!!!!!!!!!!!!!!Wtedy nie byłoby odstrzałow ,wywożenia psow na ulice łomzy i porzucanie ,ponadto następny "psi" obowiązek - chcesz miec psa??? TO Z URZEDU MIEJSKIEGO PRZYJDA I SPRAWDZA CZY CIEBIE STAC NA PSA!!!!!!!!! TAK JAK W SZWECJI!!!!!!!!!!! może się powtarzam ale mam to gdzieś ,takie drastyczne rozwiazanie napewno dałoby efekty. Dosyć'wolnośc tomku w swoim domku"---------------masz psa to zapewnij jemu schronienie i jedzenie a jak nie TO SAM PILNUJ I SZCZEKAJ!!!!!!!!! Zbych
|
|
je tez bym poprosil ziomek22@wp.pl z gory dziekuje
|
|
Admin... ciekawe czy ktos taki tu wogole jest :P Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
dssddf
|
|
Wojti1000 wiedziałem ze nie wyślesz :) Zbych
|
|
Hehehe, ta strona mnie rozbawiła :) Zwłaszcza to zdjęcie, na którym można zobaczyć ... hmm, chyba atak, ale nie jestem pewien (na atak wskazuje to, że na następnych zdjęciach jest jakaś kotłowanina). W tle widać osoby, które są chyba szkolone (no chyba, że to one szkolą) http://js1012.strzelec.org/galeria/zd_1.php?zm=4&z=7&ver=1 Ostatnia uwaga, co robi i czego uczy dzieci chłopak z atrapą pistoletu? http://js1012.strzelec.org/galeria/zd_1.php?zm=10&z=7&ver=1 Ogólnie idea spędzania pożytecznie czasu jest fajna i godna polecenia. PS: gdzie na zdjęciu stoi "wiecie kto" z bawełny (bo to jego chyba jest przedział wiekowy) ?
|
|
lepiej do takiej sexbomby sie nie dobierać bo może wybuchnąć ;-))
|
|
Też się nie macie czym podniecać kotletem na studniówce, drętwą atmosferą. Byscie zachwycili się Mayday'em czy inna imprezką, macie temat.
|
|
To pierwsza fotka to na Szosy Zambrowskiej, a ta druga to ul.Polowa koło Katolika. Zbych
|
|
:D mowilem ze latwe hehe
|
|
Studniówki powinny zastać zlikwidowane na rzecz Balów Maturalnych, kiedy jest już po wszystkim, na luzie i bez zobowiązań. rudy błazen z druhem
|
|
w telewisji to mówili jakis tam minister tak mówił
|
|
loko do mnie to było ?
|
|
Witaj Łucjo! Kiedyś chodziłam do takiego jednego ale się popsuł. Od 2 m-cy nie latam nigdzie a dlaczego zdradzę za jakiś czas. No może powiem tylko, że niedługo będzie w Łomży super butik z odzieżą używaną. I nie będzie to taki zwykły sklep tylko Second Hand z niepowtarzalnym klimatem.
|
|
No i prawda wyszła na jaw! Ann2 nie chciała poznać Waszej opinii na temat ciucholandów tylko wybadać rynek, na który zamierza wejść... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
nie chce mi sie w to wierzyc, nawet jak tak jest to co wiesz ile kasy na pompy pojdzie z powodu tej opalowki sama regeneracja kosztuje ok.400zl a moza ponad 1400zl wiesz nie wiem zreszta chyba kazdy sie z takim czyms, ze takie szybki sa i tam widac paliwo to maluja na zielono zeby przypominalo rope a nie olej opalowy(kolor rozowy) Zbych
|
|
No i nie mamy szczęścia do mistrzostw naszego kontynentu. Tak jak w Finałach Mistrzostw Świata trafiliśmy na chyba (to się okaże na boisku) łatwą grupę tak, w eliminacjach do Mistrzostw Europy trafiliśmy chyba (to również okaże się na boisku) na trudną grupę. I nie chodzi mi tu o nieobliczalnych Serbów z Czarnogórcami i chcących się odrodzić Belgów (Portugalczycy raczej poza naszym zasięgiem)m tylko o azjatyckich Kazachów, Azerów i Ormian, którzy w każdym meczu będą walczyć (w dosłownym tego słowa znaczeniu) o choćby jeden punkt. Z takimi zespołami naszym ciężko się gra. A do tego mamy jeszcze starzejącą się kadrę, a młodych nie widać. Tak więc pozostaje nam wierzyć, że mimo wszystko uda się po raz pierwszy w historii Polakom awansować do tej imprezy.
|
|
Dla mnie to trudna grupa, bo Polska, Belgia, Serbia i Portugalia będą walczyć o awans, a tylko dwie z nich awansuje, a trzecia będzie grać w barażach. jak zawsze poszkodowana będzie Polska :P 8) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |