Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Morawiecki jak zwykle kłamie |
: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Hmm, nie mam pojecia dlaczego mój IP jest ukryty, ja się na tym nie zdam. pazura1303 (---.adsl.inetia.pl), dwukropek (---.lomza.vectranet.pl) Tak mi sie wydawało ze juz długo go reanimują i nie ma szans. No ale chciałam się upewnić, bo to wyglądało dosyć groźnie. Dzięki za sensowne odpowiedzi, Zamykam temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Morawiecki jak zwykle kłamie |
szczerze to nie mam pojęcia,wiesz jak to sprawdzić ?
|
|
to z Ciebie taki teoretyk amator ? siostrę podglądałeś ?
|
|
w takim razie udało mi się
|
|
Wielkie , wielkie dzięki dla Marka Kisiela i jego grupy za występ i promocję miasta. Powodzenia w dalszych odcinkach.
|
|
no nie wiem czy to przeze mnie ale byłam w logo dzisiaj i ledwo tam weszłam - ale naroduuuuu. idę jutro bo dziś za mało czasu jak na tyle ludzisków „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Wydaje mi się, że chyba mamy prawo do wypowiedzi i właśnie powinniśmy się "udzielać"!!! Pjotruś chodzi o to, że to dociekanie do prawdy trwa strasznie długo w tym przypadku i nie widać żadnej skruchy u winowajców a to z pewnością bardzo razi otoczenie!
|
|
to byś grzeszył,żebys narzekał na 3 diamenty-;)
|
|
zezowaty i jak bylo na randce ??? ale wiesz co ci powiem, ze marzenia sie czasami spelniaja, tagze badz cierpliwy moze to kiedys i nastapi he he .
|
|
Tak.Serwis RENAULT.Ceny nie wiem.Zadzwon i zapytaj 862182720
|
|
Jestem za tym że w końcu robią tam jakiś porządek, w końcu nie będą się tam pijaczki zbierać chować po krzakach i pić, z psami nie będą wychodzić. Ja chodziłam tamtędy z dzieckiem zawsze pytało po co Ci panowie tam stoją, dlaczego tu jest tyle śmieci? Nawet najmlodsi wiedza ze trzeba dbac o porządek i może w koncu ludzie nabiorą trochę wstydu i nie będą tam robić wysypiska....To jest moje zdanie!
|
|
No nie wiem?
|
|
To teraz wiem czemu Ty tak okrakiem chodzisz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |