Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w policji zrobiono czystki. |
Moja sprawa trafiła pierw do Allegro niz nie zrobili tylko zawiesili konto użytkowanika teraz sprawa jest na policji i nie wiem czy coś z tego będzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w policji zrobiono czystki. |
Obelix , ja nie muszę nikomu du.py lizać tak jak ty !
|
|
park w tamtym miejscu? Haha jeden wielki syf, pelno smieci wyrzucanych przez tych okolicznych mieszkancow, wielkie panstwo padline sobie tam wyrzucalo, a do pelno menelstwa.. Super miejsce na park :)
|
|
http://www.firmy.net/tlumaczenia/tlumacz-przysiegly,WZ16K.html lub możesz spróbować też http://www.firmy.net/tlumaczenia-przysiegle/antoszewicz-wojtaszek-danuta-tlumacz-przysiegly-jezyka-francuskiego-i-wloskiego,9CTHP.html
|
|
paqa bardzo ci dziękuje bo szukałem kogoś w Łomży. dzieki
|
|
a jakiś namiar na tego P. Zalewskiego ze Stawisk?
|
|
Firma jest na Nowogrodzkiej (wjezdza sie w uliczke miedzy Edpolem a Retro ) prokukowac beda chyba cos w drewnie i pcv (okna czy cos takiego)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
e tam mów ile chcesz a nie owijasz w bawełnę
|
|
100 bez targowania
|
|
zaraz admin usunie post
|
|
Pjotr4 , w tym konkretnym przypadku może zostało za dożo napisane , chodzi po prostu o ogólne odczucia społeczeństwa , czasem przydałoby się wrócić do Kodeksu Hammurabiego ... Nikt nie ma zamiaru skazywać ją na śmierć , ale odpokutować swoje musi . Gdy np kierowca spowoduje wypadek ze skutkiem śmiertelnym - idzie siedzieć , ( to samo tyczy się innych sytuacji np na budowie ). Tu mamy przynajmniej dwa zarzuty : spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym i.... ja by się zastanowił czy nie doszło tu do zbezczeszczenia zwłok ? Śmietnik , gruzowisko , na którym porzuciła ciało córeczki TO NIE JEST GODNE miejsce pochówku ! Autor: Pjotr4 napisał : "A cywilizowane społeczeństwo nie posunie się do zabójstw...przecież przez takie kary człowiek staje się takim samym zwyrodnialcem jak przestępca, który popełnił czyn zabójstwa." Ja jestem za przywróceniem kary śmierci , a Ty ? Gdybyś się znalazł w sytuacji ( czego Ci i nikomu innemu nie życzę ) , gdy np Twoja córka czy żona została zgwałcona zbiorowo ze szczególnym okrucieństwem , a następnie sadystycznie zamęczona na śmierć , CO WTEDY byś powiedział ? Miłosiernie byś wybaczył i jeszcze pewnie paczki do więzienia byś przysyłał .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |