Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie ewangelizacja ale strach jest fundamentem trwania kleru. |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie ewangelizacja ale strach jest fundamentem trwania kleru. |
w PPM Piątnica trzech szoferów szukają na kat. b. Mnie to nie interesuje, ale możesz tam uderzyć.
|
|
Re: nie ewangelizacja ale strach jest fundamentem trwania kleru. |
Autor: torro (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-03-12 15:50 Mr.Andrzej jest chyba chory psychicznie. Moze zalozmy nowy temat : kogo nie obchodza wypowiedzi Andrzeja hehe ;] ___________________________________________________________ hahaha Zapewne nie obchodzą tych którzy przeciwnie do Was są obojętni, ponieważ nie jesteście mi obojętni a ja wam wymieniamy ze sobą swoje wypowiedzi. Załóżcie jakiś dowolny temat chętnie w mim z Wami porozmawiam w duchu prawdy świadectwa danego przez Jezusa zapewne nie jest ono dla was obce tak jak Postać Jezusa którą powieszono na krzyżu również w Polskim Sejmie Ponieważ zdecydowana większość z was jest ochrzczona porozmawiamy po chrześcijańsku jak ochrzczeni z ochrzczonymi o uwarunkowaniach społeczno religijnych oraz religijno politycznych mających wpływ na obecne i przyszłe życie Boże w naszym społeczeństwie któremu przewodzą kapłani podobnie do tych kapłanów którzy we własnym dobrze pojętym religijnym interesie manipulując w dobrej wierze zaszczuli religijnym krzyżem Jezusa którego ostatecznie wierne Kapłanom - Bogu niewierne to religijne społeczeństwo tak samo religijne jak łomżyńskie zuchwale ukrzyżowało Jestem otwarty na wasze różne propozycje w przeciwieństwie do ograniczonych Kapłanów na Ziemi Łomżyńskiej którzy już za wiele nie mają Boga w sercu zastąpionego przez kolektywną sakra mentalność i hierarchiczne zależności od kolektywnej grupy trzymającej władze w urzędowych strukturach ich kolektywnego kapłańskiego sakro biznesu - "warto rozmawiać" ale nie z nimi zbyt długo i zbyt wiele deprawowali to czego mamy dziś marne owoce. O czym to świadczy ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |