Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Monitoring dokonań naszych lub "naszych" radnych |
Człowiek bardzo ważny dla niektórych .... Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko to co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Monitoring dokonań naszych lub "naszych" radnych |
[*]
|
|
[*]
|
|
Tak? To później spróbuj coś w parafii załatwić... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Przepraszam za błedy ortograficzne :PPPPPPPP
|
|
Chcialabym sprobowac swoich sil jako fotomodelka,jesli znajdzie sie ktos powaznie zainteresowany prosze o kontakt.
|
|
Sorry.... a co to jest to "Ingrid"? Pierwsze słysze o takowym zjawisku.
|
|
Masz dla mnie jakąś dziewczynę, tylko tak między 50 a 60 lat, tylko jak moja rozwód mnie da. Dlaczego piszą o tym w internecie? By przypomnieć dziadkom, że jeszcze istnieje coś takiego jak sex. Nauki nigdy za dużo i Tobie radziłbym też trochę się podszkolić. Pozdrowienia.
|
|
Oh, powiem tyle piszcie sobie na mnie ile wlezie ja was wyzywać nie będę bo to bez sensu. Nic do was nie mam. A CO DO CIEBIE ADAŚ TO JUZ CI NA FOTCE NAPISAŁAM i nie rób hallo na forum bo ja swoje zrobie tak czy inaczej. Pozdrawiam was mimo wszystko.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |