Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A teraz coś z branży mieszkaniowej... |
dobra niewazne spory, powiedzcie kto to stawia i ile ma ich byc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A teraz coś z branży mieszkaniowej... |
,,qrde nie jest tak źle.... daję radę się ogarniać.... da się żyć" ale co to za życie? bez sensu i póki jeszcze czas uciekaj od niego, może on wtedy się zreflektuje, po co ci związek w którym Ciebie nie ma
|
|
najlepiej to sobie odpuście tematy zespołów , a weźcie się za robotę ogarnijcie to i wszystko będzie oki take jest moje zdanie teraz jest post poćwiczyć , a nie reklamować się na forum ja od 2 lat obserwuje tematy zespołów i wiem kto sam o sobie pisze albo kto na kogo , także teraz wolne od grania to do roboty i ćwiczyć
|
|
ojciec, weś już przestań siać tą chorą propagandę, dali ciała, nie chcą się przyznać składają jakieś dziwne kwity i twierdzą jeszcze że są poszkodowani a ja? co do szkodliwości, to trzeba słuchać co ktoś mówi - "nie jest szkodliwe", ale jak się stosuje raz na jakiś czas, bo po dłuższym czasie jak pisał anwil włocławek w informacji do tej soli nie może ona być spożywana przez ludzi, to chyba więcej mów niż specjalista od jednego razu...
|
|
od tego by najlepiej zacząć, że produkty z JBB i wielu innych producentów powinni mieć zakaz nazywania swoich WYROBÓW jako wędliny i to nie tylko z powodu "prawdopodobnego" stosowania soli wypadowej cała technologia produkcji tego sztucznego kitu do zapychania to jedno wielkie nieporozumienie.
|
|
Kuba 111 nie szukaj tu prawdy bo tu się nie dowiesz ani o manku ani o patryciuszu itd tną się bo pewnie jeden drugiemu w paradę wszedł wnioskuje to po tym ich pisaniu heheheh tylko się ośmieszacie chłopcy , zespołu poszukaj lepiej na np. http://www.slub.lomza.pl/ może tam znajdziesz ciekawe oferty bez zbędnych komentarzy a poza tym wesela jutro nie bierzesz to możesz się umówić i pojeżdzić i popatrzeć gdzie na weselu jak grają. pozdrawiam miłego szukania :):):) rudy błazen z druhem
|
|
Regulamin zasad Facebooka : Punkt 2 , podpunkt 4 : Gdy użytkownik publikuje treści lub informacje, korzystając z ustawienia Publiczne, zezwala on wszystkim, w tym osobom niebędącym użytkownikami Facebooka, na uzyskiwanie dostępu i wykorzystywanie informacji, a także wiązanie ich z użytkownikiem (tj. jego imieniem i nazwiskiem oraz zdjęciem profilowym) No i wszystko jasne, regulamin został zaakceptowany.. A przecież nie ma przymusu, żeby zdjęcie profilowe było autentyczne.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |