Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
księża dają świadectwo prawdy |
Aha :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: księża dają świadectwo prawdy |
raqlan nic do Ciebie nie dociera , zgoda ale czy ja skopiowałem wizerunek czy zrobiłem zdjęcie bez zgody tej osoby , zrobiłem to z ukrycia , z ' partyzanta " NIE ! Ktoś np prowadzi swojego bloga ( wcześniej umieścił tam swoje zdjęcie i dane osobowe ), ja np w prasie piszę artykuł na ten temat , to CO nie mogę tam przytoczyć linku - odnośnika do strony internetowej tej osoby , bez jej zgody ???
|
|
Czy jeżeli ktoś opublikuje swoje dane osobowe w mediach , a ja je przytoczę , zgodnie z treścią podaną przez autora , to CZY ŁAMIĘ PRAWO ?
|
|
Gdzie kupię kwiaty przed godziną 9 albo po 20. Myślałem, że na statoilu ale tam już nie ma.
|
|
wEŹ SIĘ CHŁOPIE ODJĘB CIEBIE ZDROWO JEBŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anatol M.
|
|
ZNAM KAŻDY PRAWIE ZESPÓŁ W ŁOMŻY I BYM NIE OCZERNIŁ A TEN PRZYPADEK Z ZESPOŁEM ATLANTIK TO NIE BYŁO MOJE PISANIE TYLKO CZŁOWIEKA KTÓRY MIAŁ Z NAMI GRAĆ ZAPYTAJ WŁAŚCICIELA ATLANTIKU LUB NIECH SAM SIĘ WYPOWIE CZEMU JA MUSZĘ PŁACIĆ ZA CZYJŚ WYGŁUP.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |